Andreea Mantea va face un anunț important! „Telespectatorii au decis!” Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 29 octombrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 oct 2023, 20:06

Duminică, în Casa iubirii: Radu va fi pus la zid de Bianca, după ce va face o glumă despre aspectul ei fizic! Aflați cum va reacționa Cristina! „Gluma asta pe care ai făcut-o nu mi-a plăcut deloc!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție a emisiunii de noi momente uluitoare, de surprize de pomină, de noi idile, dar și de multe încercări dificile, tensiuni sau răsturnări neașteptate de situație, care deseori le pun în pericol relațiile celor care au format deja un cuplu. Este și cazul concurenților Radu și Cristina, care în ciuda faptului că încearcă să găsească o cale de a se împacă și de a merge mai departe împreună, aceștia ajung mereu într-un nou punct critic al relației lor, din cauza factorilor externi.

Radu va fi pus la zid de Bianca, după ce va face o glumă despre aspectul ei fizic

În ediția de duminică, 29 octombrie, in Casa iubirii, Radu va fi pus la zid de Bianca, după ce va lansa din nou un atac subtil la adresa ei. Potrivit afirmațiilor Biancăi, se pare că tânărul ar fi făcut o glumă nesărată la adresa aspectului ei fizic, fapt ce a înfuriat-o teribil.

Concurenta ii va reproșa acestuia în față tuturor gestul care a deranjat-o cumplit. Mai mult decât atât, în aceeași oală a fost băgat și Geani, care s-ar fi amuzat și el la rândul lui pe seama glumei făcută de Radu.

„Geani, erai bărbat în toată firea îl opreai pe Radu și îi spuneai: «E urat! Oprește-te!» Sau cumva nu continuai glumă! Dar tu i-ai dat curs la rândul tău! Deci ambii sunteți în aceeași oliță!”,

va spune Bianca.

Pe de altă parte, Cristina va interveni și va critică gestul lui Radu. Aceasta îi va spune concurentului că din nou a dezamăgit-o cu atitudinea lui față de alte fete din emisiune, în ciuda faptului că știa cât de mult contează acest lucru pentru ea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„De multe ori ți-am spus că pentru mine contează și comportamentul tău față de alte fete! Am înțeles, ea s-a comportat într-un anume fel! Față de orice fată, pentru că toate suntem fete până la urmă! Și contează foarte mult comportamentul tău față de alte fete! De exemplu, glumă asta pe care ai făcut-o nu mi-a plăcut deloc!”, va spune Cristina.

În cele din urmă, Andreea Mantea va anunța ce se va întâmpla cu concurenții nominalizați spre eliminare.

Aceștia vor aștepta verdictul Galei cu sufletele la gură și vor trece prin emoții cumplite. Nu ratați o nouă ediție spectaculoasă a emisiunii Casa iubirii, duminică, 29 octombrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citește și: Cristina, copleșită de emoții! Radu i-a pregătit o surpriză de senzație! Iată cum a reacționat concurenta și ce s-a întâmplat în camera roșie! „Chiar nu mă așteptam să primesc asta din partea lui!”

Citește și: „Eu cred că undeva, acolo, l-ai iertat”. Cristina a tremurat de emoție când a dansat cu Radu în camera roșie! Fericirea Cristinei n-a trecut neobservată de fete

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?