Andreea Mantea va face un anunț tulburător! Concurenții din Casa iubirii vor fi uluiți! „Este o zi tare grea pentru noi toți!” Aflați ce hotărâre dureroasă va fi comunicată, miercuri, 3 mai, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 mai 2023, 19:06
Foto(4)

Lacrimi și momente dramatice în Casa iubirii! Andreea Mantea va aduce o veste tristă concurenților! Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie! „Din păcate, astăzi, miercuri, 3 mai, ne vom lua la revedere de la unul dintre voi! Prin descalificare!”

Îndrăgita emisiune Casa iubirii, aflată la cel de-al doilea sezon, aduce în continuare în atenția publicului concurenți dornici să își întâlnească jumătatea, extrem de ambițioși, care lupta cu îndârjire pentru persoanele alături de care pornesc la drum într-o relație. În ediția de marți lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru cuplul format din Patrick și Nona. Apariția unor imagini noi compromițătoare au determinat-o pe Nona să ia o decizie uluitoare pentru a pune punct tuturor speculațiilor și controverselor vehiculate despre ea în ultima vreme.

Concurenta a subliniat faptul că și-ar dori să plece din emisiune cât mai curând posibil deoarece simte că a ajuns la capătul puterilor și totodată vrea să îl protejeze pe Patrick.

Andreea Mantea va face un anunț tulburător! Concurenții din Casa iubirii vor fi uluiți! „Este o zi tare grea pentru noi toți!”

În ediția de miercuri, 3 mai 2023, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată și plină de emoții și suspans, deoarece Andreea Mantea va face un anunț important și uluitor despre faptul că va există o eliminare prin descalificare.

„Este o zi tare grea pentru noi toți! Și nu doar pentru noi! Va fi și pentru telespectatori!”, spune Andreea Mantea.

La auzul acestor vești, Patrick a realizat cu tristețe și durere în suflet că ar putea fi vorba despre Nona, care în ediția precedentă și-a exprimat dorința de a se retrage din emisiune. Ionuț va sări să îl consoleze pe Patrick, însă tânărul va fi devastat de supărare.


În cele din urmă, Andreea Mantea va anunța cine va părăsi emisiunea, iar la scurt timp se vor stârni multe reacții atât în casa fetelor cât și în tabăra băieților.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Din păcate, astăzi, miercuri, 3 mai, ne vom lua la revedere de la unul dintre voi! Prin descalificare! Concurentul descalificat...”,

spune Andreea Mantea.

Citește și: Nona, decizie uluitoare! Concurenta a surprins pe toată lumea cu anunțul făcut astăzi în Casa iubirii! Noile imagini rușinoase care au apărut în mediul online au determinat-o să pună piciorul în prag! „Eu cred că e mai bine așa” Cum a reacționat Patrick

Citește și: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Nona, va izbucni în lacrimi! Concurenta va lua o decizie neașteptată! „M-aș bucura să fiu descalificată”