Andreea Mantea, vacanta de fite la mare, in Turcia! Iata in ce statiune de lux se relaxeaza frumoasa vedeta Kanal D si de cine este insotita!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2017, 10:16

Dupa un sezon solicitant, Andreea Mantea a plecat in sfarsit in vacanta!

Ea a ales sa se relaxeze in Turcia, intr-un resort fabulos din Belek. Si nu a plecat singura, ci alaturi de cea mai importanta persoana din viata ei, micutul David, fiul prezentatoarei Kanal D.


Cei doi isi petrec mai toata ziua la piscina, bucurandu-se de razele soarelui, se rasfata cu bunatati, iar seara se distreaza teribil la discotecile amenajate in incinta resortului de lux Cornelia Diamond din  Belek.


"A, si inca ceva! E aici un spa, o minunatie! Din pacate, nu prea ma lasa David, dar tot fac eu ceva si reusesc sa ajung si la spa, pana se termina vacanta aici. Asta ca sa nu mai vorbim ca as putea sa joc si golf, sau sa practic yoga. Dar toate depind de David, daca obtin de la el aceasta permisiune sau nu", a adaugat, glumind, frumoasa vedeta Kanal D.

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro.
















 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.