Andreea Mantea viseaza la un sultan! "Este o poveste de dragoste incredibila" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:52

Din 10 septembrie la Kanal D debuteaza "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", cel mai controversat si urmarit serial turcesc.

Din 10 septembrie la Kanal D debuteaza "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", cel mai controversat si urmarit serial turcesc.

Andreea Mantea este nerabdatoare sa urmareasca incredibila poveste de dragoste si spune ca nu stie ce ar face in locul Alexandrei la Rossa, o frumoasa ucraineanca, care isi propune sa devina sotia sultanului si mama urmasilor sai.

"Abia astept sa inceapa pentru ca este o poveste de dragoste incredibila.
Saraca a facut multe sa-l cucereasca si nu stiu ce as face eu. Asta cu dansul din buric cred ca ar fi o treaba prea mica pentru a-l cuceri".

Andreea spune ca nu se vede traind o astfel de dragoste si ca nu stie daca ar rezista sa lupte atat de mult pentru iubirea unui barbat.

"Inca nu am cunoscut personajul feminin, abia astept sa inceapa serialul ca sa-l cunosc mai bine.
Insa nu stiu daca ma vad traind o astfel de dragoste, pentru ca era destul de complicat. Ea s-a luptat foarte tare pentru sentimentele lui, sa fie doar pentru ea. Nu stiu daca as rezista sa ma lupt atat pentru iubirea unui barbat".

Intrebata cum ar arata dragostea perfecta, Andreea a raspuns ca pasiunea si nebunia trebuie sa stea la baza ei.

"Dragostea perfecta ar fi una pasionala, una intelegatoare, una nebuna, frumoasa, iar jumatatea as recunoaste-o.
Acum nu e langa mine, deci inca nu a aparut".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.