Andreea Mantea vrea sa-si tunda baietelul, dar spune ca nu are voie! Afla de ce

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:10

Andreea Mantea este o mamica fericita si implinita.

Frumoasa bruneta petrece tot timpul liber alaturi de fiul ei, David, un baietel cuminte si “dulce” rau de tot. De curand, Andreea si mostenitorul ei au intrat intr-o sesiune de live, pe facebook, copilul fiind incantat de discutiile mamei ei cu prietenii virtuali.

Vedeta Kanal D le-a marturisit acestora ca are o dilema. Nu stie cum sa-i mai aranjeze perisorul lui David astfel incat sa nu ii intre in ochi.

Tanara a si explicat de ce nu vrea sa tunda deocamdata varfurile parului fin al baiatului.

“Nu stiu ce sa ma fac cu perisorul lui si n-am voie sa-l tund. Daca il prind cu elastic micut, trage de el si mi-e frica sa nu-l inghita si daca il prind cu elastic de-al meu, nu ii sta, ca are doua firicele. Ma chinui sa i-l dau pe spate, sa nu-i intre in ochi.
Ii fac catedata mot, dar doar cand mancam si cand il las sa se joace. Sunt superstitioasa si, in plus, daca l-as tunde, nu stiu ce mi-ar face mama, ca se spune ca nu e bine pana cand nu ia nasa din mot”, a spus vedeta pe Facebook. Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.