Andreea Marin a “batut-o mar” pe Mihaela Radulescu!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:59

Invitata aseara in platoul emisiunii WOWbiz, de la Kanal D, Andreea Marin Banica a tinut telespectatorii cu sufletul la gura. “Zana” a vorbit deschis despre casnicia ei cu solistul Stefan Banica, dar a si explicat faptul ca cei doi nu si-au pus problema unui divort, asa cum se zvoneste

Invitata aseara in platoul emisiunii WOWbiz, de la Kanal D, Andreea Marin Banica a tinut telespectatorii cu sufletul la gura. “Zana” a vorbit deschis despre casnicia ei cu solistul Stefan Banica, dar a si explicat faptul ca cei doi nu si-au pus problema unui divort, asa cum se zvoneste. Si, chiar daca ar divorta, “Zana” nu considera ca ar fi o problema, mai ales ca a mai trecut printr-o asemenea situatie si stie cum sa procedeze.


Cu astfel de discutii deschise, Andreea Marin Banica a reusit sa o “bata”, in audienta, pe Mihaela Radulescu care a inceput sa povesteasca episoade din viata ei, la o emisiune de la Acasa TV, difuzata la aceeasi ora. Raduleasca si-a amintit cum a fost lasata ea la marginea drumului, in urma unei discutii aprinse cu iubitul ei de pe atunci, Dan Chisu, dar si cum a fost nevoita sa faca autostopul.


Asadar, joi seara, Kanal D, in timpul emisiunii WOWbiz la care a fost invitata Andreea Marin Banica, a inregistrat cifre de audienta aproape duble fata de Acasa TV, post la care a fost Mihaela Radulescu.

Update

La cererea cititorilor, prezentam mai jos cifrele de audienta de joi seara, pe targeturile 18-49 si All Urban

18-49

Kanal D (22.30-00.30)- share 7,9, rating- 2,3
EN-US X-NONE X-NONE
Style Definitions*/ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";}
Acasa TV (22.00- 00.30)- share 4,4, rating- 1,3

All Urban

Kanal D (22.30-00.30)- share 8,6, rating- 2,5

 

Taguri: