Andreea Marin a dezvaluit la WOWbiz cum a decurs mariajul sau cu primul sot: "Ajunsesem la reprosuri de genul ca nu e bine asezata cana pe masa"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:01

Andreea Marin a vorbit, in platoul WOWbiz, despre prima sa casnicie. Diva s-a maritat cu Cristian Gheorghita pe cand avea doar 18 ani.

Andreea Marin a vorbit, in platoul WOWbiz, despre prima sa casnicie. Diva s-a maritat cu Cristian Gheorghita pe cand avea doar 18 ani. Mariajul lor nu a durat decat trei ani. In prezent, Cris­tian Gheorghita lucreaza intr-o televiziune.

"Dintr-o experienta precum divortul ai multe de invatat despre tine. Vina se imparte atunci cand doi oameni se despart. Nu pot spune ca m-am maritat prea devreme. Am facut-o la 18 ani, din dragoste, dar amandoi ne-am dat seama la un moment dat ca drumurile noastre sunt diferite.
Doi oameni se iubesc in momentul in care se intalnesc, dar se pot dezvolta in mod diferit ulterior. Asta mi-a zis tata. Orice cuplu ajunge la divort trece si prin reprosuri de genul ca nu e bine pusa cana pe masa. Bineinteles ca am trecut si noi printr-o astfel de faza a relatiei. Nu eu l-am anuntat ca divortez. A fost o decizie luata de comun acord. Ne-am dat seama ca nu ne mai potrivim.
N-a fost usor sa luam o astfel de decizie, pentru ca in acel moment aveam sentimente unul fata de celalalt. Dar relatiile noastre au ramas extrem de civilizate si dupa divort. Nu pot sa spun ca am pastrat neaparat legatura, dar lumea e mica, iar atunci cand ne intalnim discutam, nu ne evitam"
, a declarat "Zana" la WOWbiz.


 

Taguri: