Andreea Marin a făcut pasul cel mare! Fanii au observat imediat inelul de pe degetul vedetei: „Cel mai frumos început”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 oct 2022, 06:20

Andreea Marin a făcut pasul cel mare! Fanii au observat imediat inelul de pe degetul vedetei: „Cel mai frumos început”

Sursa: Instagram Andreea Marin

Andreea Marin a publicat câteva fotografii din vacanța de la munte, unde se poate observa și inelul superb pe care-l poartă, motiv pentru care fanii și-au pus întrebări.

După ce Andreea Marin a publicat niște fotografii din vacanța de la munte, fanii nu au întârziat să observe un detaliu foarte important, despre care și-au ridicat imediat întrebări. Cu toate că peisajul a fost cel care a atras atenția urmăritorilor, fanii nu s-au putut abține să nu se întrebe ce este cu inelul de pe degetul vedetei.

Andreea Marin: „Cel vesel și cel mai frumos început”

Pentru că și-a dorit să petreacă altfel finalul anului, Andreea Marin a plecat la munte, departe de agitația orășenească.

Citeste si: Andreea Marin nu și-ar dori ca fiica ei să fie vedetă! Ce ar face dacă Violeta i-ar zice că vrea să fie ca părinții ei

Cu toate că peisajul de iarnă a fost cel care a impresionat fanii, aceștia nu au putut să nu observe inelul superb de pe degetul vedetei și mesajul transmis pe contul ei de Instagram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Cel mai vesel sfârșit de an și cel mai frumos început! Și totuși, oriunde am hoinări, nicăieri nu e mai bine ca acasă! Cel mai bun și sănătos somn e cu capul  pe perna mea și tot acolo se nasc visele pentru noul an!”, a scris Andreea Marin pe Instagram, alături de fotografiile la care a adunat mii de aprecieri.

Andreea Marin: „Nu are nicio importanţă dacă ai un act”

Andreea Marin nu a scăpat de curiozitatea oamenilor, astfel că a fost întrebată de nenumărate ori dacă se va îmbrăca în rochie de mireasă din nou și dacă va veni în fața stării civile.

Citeste si: Ce studii are Andreea Marin. A ajuns în America pentru cursuri de specializare. Lucruri pe care nu le știai despre „Zâna surprizelor”

Frumoasa vedetă a declarat că experiența de viață a făcut-o să nu își mai pună speranța într-un act.

„Eu sunt trecută prin viaţă şi aşa am ajuns să consider. Nu are nicio importanţă asta, că dacă ai un act şi nu eşti bine... la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se aşază, ştii ce   limite ai, ce poţi şi ce nu.

Pe de altă parte, nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Ştiu cine sunt.”, a declarat Andreea Marin.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.