Andreea Marin acuzata ca a chemat hingherii, dupa ce a fost atacata de trei caini vagabonzi in zona casei sale. Vedeta este revoltata pe situatia cainilor fara stapan

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:05

Dupa ce a trecut prin momente cumplite in acest weekend, cand a fost atacata de trei caini vagabonzi, Andreea Marin a venit in platoul emisiunii “Teo Show” pentru a raspunde acuzatiilor ce au planat asupra sa.

"Am fost atacata de trei dulai, nu caini mici! Nimeni nu a iesit sa ma ajute! Cand treci pe jos sau pe bicicleta esti atacat de acesti caini. Eram cu o prietena in telefon si pentru ca am tipat atunci cand m-au atacat, a venit si m-a luat repede cu masina, altfel nu sarea nimeni", a spus Andreea Marin.

"Este absolut normal sa ai caine, si eu am.

Dar nu este normal sa-ti fie frica sa treci pe strada ta", a mai spus Andreea Marin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

“Spune-mi si mie cati bani s-au strans pentru aceasta asociatie! Cati oameni au contribuit pana acum! Problema e ca oamenii doar dau din gura dar nu fac nimic concret pentru adaposturile de caini!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.