Andreea Marin are un NOU IUBIT? Vezi cum arata BARBATUL in compania caruia isi petrece din ce in ce mai mult timp VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:19

Viata Andreei Marin ia o alta intorsatura? Vedeta TV isi reface viata alaturi de un specialist fizioterapeut turc? Un lucru e cert: Andreea merge tot mai des in Turcia.

Poate timpul petrecut la recuperare in celebra clinica din istanbul i-a apropiat pe cei doi. Sa fie adevarat ce se speculeaza in presa? Ca la aproape o jumatate de an de la divortul de Stefan Banica sa-si fi gasit alinarea in bratele fizioterapeutului?

 

Jurnalistiii de la Agentia de Presa mondena sustin ca vedeta a fost vazuta tot mai des in compania specialistului fizioterapeut si osteopat.

Andreea pe de alta parte sustine ca are cu acesta o simpla relatie profesionala.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

In ceea ce-l priveste pe fizioterapeutul Tuncay Ozturk, acesta este unul din cei mai apreciati profesionisti in domeniu.

 

El lucreaza cu sportivi de performanta din intreaga lume, printre acestia numarindu-se si romanii Simona Amanar, Andreea Raducan si Marian Dragulescu.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.