Andreea Marin Banica a gafat MONUMENTAL! Vezi cum a venit imbracata la un eveniment monden VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:48

Este adevarat ca Andreea Marin Banica petrece ore in sir, in fata oglinzii? Fals! Si se vede!

Zau ca nu avem de ce sa o contrazicem. Daca ar fi stat mai mult in oglinda, nu ar fi iesit niciodata din casa imbracata asa! La un eveniment, fosta zana a surprizelor a abordat un look extrem de nepotrivit.

Sacoul, prea elegant, nu se potrivea de nicio culoare cu pantalonii scurti de in, iar plicul din mana divei nu facea deloc parte din peisaj!

Ca sa nu mai vorbitm si despre pantofi.
Andreea a dat gres si cu alegerea palariei si nu in ultimul rand, cu ochelarii de tip "geek", pe care i-a purtat.

Fiecare obiect, luat separat, arata foarte bine, dar toate deodata alcatuiesc o imagine dezordonata, deloc potrivita pentru Andreea Marin Banica!

Sa fie oare adevarat ca Mara, fiica Ralucai Moianu, nu-si doreste sa-si urmeze mama in cariera? Adevarat! Nici sa nu auda de televiziune! Micuta prefera fardurile! Raluca, noi spunem ca ar trebui sa o faci sa se ragandeasca! Mara are sanse mari sa dea lovitura in showbiz, caci este tare frumusica, expresiva si hotarata!

Oare
este adevarat ca Alexandra Dinu tine o dieta atat de drastica, incat nici nu vrea sa mai auda de dulciuri?! Fals!

Din contra, dulciurile reprezinta pentru Alexandra Dinu singurul viciu, iar cand vine in Romania, frumoasa actrita trece neaparat pe la cofetaria ei draga.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.