Andreea Marin Banica: “Am probleme la coloana vertebrala!”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 18:50

Andreea Marin Banica a vorbit in exclusivitate, pentru Stirile Kanal D, despre interventia chirurgicala pe care a suferit-o in Turcia, dar si despre exercitiile de recuperare pe care le urmeaza.

In interviul realizat la Istanbul, in clinica Acibadem, Andreea Marin Banica i-a declarat reporterului Christian Stan care este adevarul in legatura cu problemele ei de sanatate: ”Nu e o rusine sa spun ca am 37 de ani, stau mult la computer si varsta isi spune cuvantul. Am niste probleme la coloana vertebrala!”.

Dupa interventia chirurgicala, viata acesteia s-a schimbat radical: “M-am simtit mai bine, am slabit, m-am simtit mai intinerita.
Am intotdeauna in planul doi in mintea mea faptul ca intr-un moment greu am unde sa merg si sa ma simt in siguranta. Vin aici din trei in trei luni pentru ca e doar la o ora distanta de noi si ma salveaza. In Romania exista medici extraordinari, dar exista si limitare tehnica” a marturisit Andreea Marin Banica la Stirile Kanal D.


 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.