Andreea Marin Banica prezinta Teledonul "O mamografie, o viata salvata", la Kanal D

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:12

Kanal D si AVON Romania organizeaza pe 3 noiembrie, incepand cu ora 21.00, emisiunea teledon "O mamografie, o viata salvata", cu scopul strangerii de fonduri necesare pentru mamografii oferite gratuit femeilor din Romania.

Donatiile vor putea fi realizate pana la data de 18 noiembrie 2012 (inclusiv), in retelele Orange, Vodafone si Cosmote, trimitand un SMS la numarul de telefon 8835. Valoarea SMS-ului este de 2 euro, cu TVA inclus. Numarul de SMS 8835 a devenit activ pe 19 octombrie.

Emisiunea teledon va fi transmisa live din platourile Kanal D si va fi moderata de Andreea Marin Banica, Ambasadoare AVON Romania, Campania pentru Sanatatea Sanilor.
In platou se vor afla vedete KANAL D, dar si personalitati publice din afara statiei, care sustin cauza donatiei.

"Ne pasa de sanatatea femeilor din viata noastra, fie ca sunt mame, surori, vecine, cunostinte, prietene. Peste 98% din cazurile de cancer la san sunt vindecabile, daca sunt depistate in faza incipienta a bolii. O mamografie facuta la timp poate salva o viata", a declarat Andreea Marin Banica. 

In iunie 2012 AVON lansa Programul National de Depistare Precoce a Cancerului la San, care se adreseaza femeilor peste 40 de ani din intreaga tara.
Desfasurat in parteneriat cu Reteaua Privata de Sanatate, Regina Maria, programul oferea initial 2.500 de mamografii mamare gratuite.

Pentru ca s-au inscris mai mult de 2.500 de femei in Programul National de Depistare Precoce a Cancerului la San, AVON si Kanal D organizeaza teledonul ,,O mamografie, o viata salvata”, cu scopul strangerii de fonduri necesare suplimentarii cu inca 3500 de mamografii.

In total, 6.000 de femei inscrise in Program vor putea beneficia de mamografii gratuite in centrele nationale ale Retelei Private de Sanatate, Regina Maria, pana la sfarsitul anului 2012.


Femeile care doresc sa isi faca mamografia se pot inregistra in Program prin completarea formularului online de inscriere disponibil pe www.stopcancerlasan.ro.

In cadrul teledonului Kanal D "O mamografie, o viata salvata", telespectatorii vor afla detalii despre cancerul la san, vor fi pusi la curent cu metodele de tratament si, de asemenea, vor face cunostinta cu cazuri reale, persoane care au trecut prin aceasta boala.


Prin Campania pentru Sanatatea Sanilor AVON Romania lupta de 10 ani impotriva cancerului la san, prin strangerea de fonduri din vanzarea produselor cu fundita roz.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.