Andreea Marin Banica, un an plin de succese!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:09

Pentru Andreea Marin Banica, 2011 a fost un an extrem de agitat, presarat cu o multime de proiecte profesionale.

Am vizitat-o acasa, ne-a poftit in biroul ei, si pentru ca e Craciunul, am zis sa tragem linie si sa facem o retrospectiva a anului ce sta sa se incheie.

In luna septembrie, ziarele scriau despre o asa-zisa “boala misterioasa” de care ar suferi Andreea Marin. Cu toate ca nu obisnuieste sa-si expuna problemele medicale in fata lumii, Andreea ne-a dat totusi de inteles ca a fost vorba de ceva legat de coloana vertebrala, iar salvarea a venit de la o echipa de medici specialisti din Istanbul.


A reusit sa-i convinga pe doctorii de acolo sa colaboreze cu Fundatia “Pretuieste Viata”, pe care o conduce, astfel ca la inceputul lunii decembrie doi copii romani, aflati in stare grava, au fost operati cu succes la Istanbul.

Dupa cum era de asteptat, micuta Violeta este cea mai mare realizare din viata Andreei. Asta, desi momentul nasterii a venit la pachet cu o depresie post natala.


Trecand prin asemenea momente, fosta zana a surprizelor isi doreste acum sa ajute oamenii care sufera de depresie. Ne-a dat si detalii, in exclusivitate!

Ajunsa la 37 de ani, impliniti chiar pe 22 decembrie, vedeta se simte implinita alaturi de Stefan, cu toate ca intre ei nu a fost dragoste la prima vedere.

Cei doi formeaza unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul romanesc, si n-au fost putini cei care au incercat sa-i desparta.


 

Taguri: