Andreea Marin Banica: “Visez sa aduc pe lume si un baietel!”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:52

Adelina Pestritu va asteapta duminica, 1 aprilie 2012, incepand cu ora 19.45, la o noua editie a celui mai indragit jurnal monden al vedetelor, “D Paparazzi”.

In aceasta saptamana o veti putea vedea pe Andreea Marin Banica intr-o ipostaza inedita: pozand pe o plaja din Dubai.

Andreea Marin Banica a realizat, in Dubai, o sedinta foto exceptie purtand tinutele vestimentare ale Mirelei Stelea. Imagini de acolo, dar si un interviu in exclusivitate, veti putea vedea duminica, 1 aprilie 2012, incepand cu ora 19.45, la Kanal D.

Vedeta a vorbit despre importanta hainelor in viata ei.
“Hainele sunt facute sa te imbrace, sa le porti cu placere, dar nu mai mult decat atat!”. Tot atunci, Andreea le va dezvalui telespectatorilor care este cel mai mare vis al ei. “Visez sa aduc pe lume si un baietel, dar e un vis indepartat.

Il las pe Dumnezeu sa isi faca treaba, spun asta pentru ca mie mi-a fost greu sa o aduc pe lume si pe Violeta si problemele de sanatate si-au spus cuvantul”
, a marturisit Andreea Marin Banica.


Nu ratati o noua editie “D Paparazzi” prezentata de Adelina Pestritu, duminica, 1 aprilie 2012, incepand cu ora 19.45, la Kanal D!


 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.