Andreea Marin, bijuterii cat o avere la in eveniment monden!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

Evenimentele mondene reprezinta ocazia perfecta pentru vedetele autohtone de a-si scoate in lume cele mai pretioase tinute si accesorii, a caror valoare depaseste adesea cateva mii de euro.

Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand Andreea Marin si-a facut aparitia la petrecerea aniversara a unui magazin de lux purtand bijuterii fine ce costa... o avere!

In lumea noastra mondena, e musai ca mai ales vedetele de prima mana, precum Andreea Marin, sa isi faca aparitia la un eveniment monden purtand tinute absolut uluitoare, accesorizate pe masura. Zilele trecute, Zana s-a conformat si a facut intreaga audienta sa exclame...„Mamma

miaaa”!
UIMITI o sa ramaneti cu totii nu doar atunci cand o sa-i observati look-ul de diva autentica... din perioada interbelica, ci SI cand veti afla ce PRET au diamantele Andreei! Nu mai putin de....15.000 de euro!!! Ne necrezut! Zana Surprizelor a purtat o pereche de cercei cu smaralde si diamante, creatie a bijutierului american Harry Winston, preferatul vedetelor de la Hollywood! Pentru aceste podoabe pretioase, Andreea a scos din buzunar...
9000 de euro, iar pe inelul cu diamant negru, ce stralucea pe mana ei dreapta, Zana a dat... 6000 de euro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Investitie buna, am zice, intrucat diamantele nu-si pierd niciodata valoarea, dar TOTUSI, parca 15.000

de euro isi pot gasi si alta intrebuintare! Spre exemplu, poti cumpara...bilete de avion! Cum relatia Andreei Marin cu Tuncay o poarta deseori la Istanbul, Zana ar fi putut calatori, in banii astia, pe ruta Romania-Turcia de 60 de ori, la un pret mediu de 250 de euro per zbor!