Andreea Marin: "Fiica mea este foarte inteligenta" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 08:10

Andreea Marin este foarte multumita de performantele si progresele pe care fiica ei le-a facut la gradinita si deja se gandeste serios ca Violeta sa mearga la scoala.

Andreea Marin a povestit despre posibilitatea pe care a avut-o de a o inscrie pe Violeta la o scoala privata, International School of Bucharest unde are numeroase oportunitati de a studia asa prin metode si mijloace de predare la standarde internationale, cu precadere bazandu-se pe sistemul englez.

Copilul meu vorbeste foarte bine engleza dupa 6 luni si e in stare sa se descurce in strainatate cand mergem cu ea.
Ba mai mult, Andreea a stabilit  impreuna cu profesorii de la aceasta institutie ca Violeta sa mearga deja la scoala desi are doar 4 ani. A ajuns la un nivel la care nu o mai poti tine pe loc. Isi doreste cat mai multe cunostinte, am vrut sa o tinem doi ani la acelasi nivel si am fost sfatuiti sa nu o facem pentru ca se va plictisi si va avea alte neajunsuri.
In momentul in care vom simti ca e obosita, cu siguranta nu o vom forta sa mearga inainte si o vom lasa pe acelasi nivel, da rnu e cazul deocamdata, marturiseste incantata si totodata multumita

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.