Andreea Marin, incredibilul drum spre celebritate! "Eram un fel de Nica din Humulesti!" Iata care au fost cele mai frumoase amintiri cu parintii sai si cele mai triste momente care i-au marcat copilaria!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 ian 2018, 13:13

Andreea Marin si-a petrecut sarbatorile alaturi de familie si de iubitul ei si fericirea i se citeste pe chip.

La inceput de an, Andreea Marin a acceptat sa-si deschida sufletul si a facut cele mai inedite destainuiri echipei Wowbiz.


In plina iarna, Andree Marin a marturisit care este cea mai emotionanta amintire care ii revine in minte cu drag si in acelasi timp cu nostaligie.

"M uit la fiica mea si ma vad pe mine! E o asemanare uimitoare! Am fost nastrusnica, n-am fost deloc o fire linistita si nu sunt nici astazi! Eram mereu catarata pe garduri, in pomii vecinei, eram un fel de Nica din Humulesti!
Am avut parte de foarte multa dragoste! Am avut o familie de oameni iubitori, atat cat a durat ea, pentru ca la noua ani, mama a devenit inger! Ea s-a stins in bratele mele!", a zis Andreea Marin.

"A lasat urme, in acelasi timp m-a si intarit! Mama a sarit sa ne apere pe noi si s-a stins in bratele noastre pana la spital! Am luat-o pe mama de maini si de picioare, prin ploaie si am dus-o la spital! Asa a fost sa fie! Pentru un timp, pentru ca n-am inteles, eram prea mica, m-am
dezis de Dumnezeu!", a marturisit Andreea.


 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.