Andreea Marin isi cauta linistea sufleteasca prin rugaciuni! Iata ce a postat diva pe FACEBOOK VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:04

Inceputul anului nu a fost deloc bland cu Zana Surprizelor. O despartire dureroasa i-a zguduit sufletul si o revenire cu aventuri dintr-o vacanta exotica i-a distrus putina liniste pe care o mai avea.

 Desi au dat senzatia ca au petrecut o vacanta de cuplu perfect normala, sotii Marin-Banica s-au intors separat in tara. La sfarsitul saptamanii trecute, Banica jr ateriza singur pe aeroportul Otopeni.

Cateva zile mai tarziu, Andreea nici n-a apucat sa paseasca bine pe pamantul mioritic ca a si dat piept cu armata de jurnalisti. Paparazzii i-au urmarit masina divei, care ii acuza ca i-ar fi pus viata in pericol.
Una dintre masinile care o urmarea i-ar fi franat brusc in fata. Alaturi de Andreea Marin, in autoturism se afla in acel moment si fetita ei, Violeta.

Nu-I de mirare ca dupa asa patanii, diva isi cauta linistea sufleteasca! Rapusa de atatea hartuiri si incursiuni in intimitatea familiei, vedeta s-a intors cu tot sufletul la cele Sfinte. In urma cu 14 ore, Andreea a postat pe un site de socializare o rugaciune a parintelui Arsenie Boca.



O, iarta-mi felu-acesta nebun de-a ma ruga
Si-nvata-ma ca altfel sa stau in fata Ta,
Nu tot cerandu-ti Tie sa fii Tu robul meu,
Ci Tu, cerandu-mi mie, iar robul sa fiu eu;

Daca ne-am obisnuit ca diva sa fie o femeie hotarata, care nu a lasat nimic la voia intamplarii, acum o regasim pe Andreea intr-o alta ipostaza: cea de femeie smerita.
Zana a lasat la o parte orgoliile si mandriile iar in rugaciunea postata pe internet isi cere iertare pentru ca nu a stiut cum sa se roage.

Sa inteleg ca felul cel mai bun de-a ma ruga
E sa doresc in toate sa fie voia Ta.

Dupa asa o rugaciune, n-ar fi de mirare sa o gasim pe Andreea intr-o biserica, rugandu-se in fata vreunei icoane.
Diva nu a fost surprinsa de prea multe ori intr-un lacas de cult, dar se stie ca si-a intors fata la Dumnezeu atunci cand viata a incercat-o din greu. Ultima data cand Zana a legat o relatie speciala cu Cel de Sus, a fost cand incerca sa ramana insarcinata. Pe vremea aceea, devenise o prezenta obisnuita a bisericii Sfantul Spiridon Vechi, unde petrecea ore in sir rugandu-se in fata icoanelor.