Andreea Marin, mesaj emoționant pentru iubitul ei: „Privește mereu spre lumină, dragostea mea” Adrian Brâncoveanu împlinește astăzi 39 de ani

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 iul 2024, 14:41

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

Sursa: Facebook

Andreea Marin i-a transmis un mesaj de dragoste iubitului ei, cu ocazia aniversării sale. Adrian Brâncoveanu împlinește 39 de ani.

Iubitul Andreei Marin împlinește astăzi 39 de ani, iar frumoasa prezentatoare a marcat această zi importantă cu un mesaj emoționant. 

Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin iubitului său, de ziua lui de naștere

Andreea Marin a postat un mesaj pe rețelele sociale, care sună a declarație de dragoste adresată iubitului ei. 

„Privește mereu spre lumină, dragostea mea! Mulți ani și buni vor veni!,” este

mesajul postat de Andreea Marin pe pagina de Facebook. 

Ce diferență de vârstă există între Andreea Marin și iubitul ei

Adrian Brâncoveanu a fost recent numit în funcția de consul general la Haifa, Israel, conform unui comunicat emis de Ministerul Afacerilor Externe (MAE). În prezent, el figurează pe site-ul MAE ca fiind consul al României în Libia, deși Ambasada României în Libia a fost relocată la Tunis din cauza instabilității politice din regiune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Pe plan personal, Adrian Brâncoveanu este cunoscut și pentru relația sa cu vedeta Andreea Marin. După trei mariaje eșuate, Andreea Marin și-a găsit fericirea alături de afaceristul Adrian Brâncoveanu, cu care este împreună de șase ani. Cu toate că există o diferență de vârstă considerabilă între ei, Adrian fiind cu aproape 11 ani mai tânăr decât Andreea, relația lor demonstrează că iubirea nu are vârstă.

Vedeta a menționat în cadrul unui podcast găzduit de Damian Drăghici că diferența de vârstă nu constituie o problemă pentru ea, subliniind că aspectele care contează cu adevărat sunt compatibilitățile lor din alte puncte de vedere.

Citește și: Violeta Bănică are un iubit! Ce părere are Andreea Marin despre alegerea fiicei sale: „Sunt ca și copiii mei, amândoi”

Andreea Marin, cunoscută sub pseudonimul "Zâna Surprizelor", oferă rareori detalii despre viața ei personală, preferând să păstreze discreția.

Totuși, din când în când, ea mai împărtășește publicului informații despre relația cu Adrian.

„Nu e o problemă pentru mine. Sunt aproape 11 ani între noi, dar bătrânica se ține bine. Este ultimul lucru la care mă gândesc – diferența de vârstă. Nu e prima relație în care eu sunt mai în vârstă.

Dacă ne vezi unul lângă altul nici nu îți dai seama că există această diferență.

Atâta vreme cât de potrivim minte, trup și suflet nu văd vreo problemă”, a mărturisit Andreea Marin, în  cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.