Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 iun 2024, 14:04

Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”

Sursa: Captură YouTube

Andreea Marin i s-a confesat lui Bursucu' în timpul podcast-ului la care a fost invitată vedeta. Andreea Marin a vorbit despre fiica sa, Violeta, dar și despre depesie sau pierderea mamei sale.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate și carismatice prezentatoare TV. Cu un trecut marcat de multe emisiuni TV, vedeta este și o femeie extrem de rafinată și elegantă, mereu apreciată pentru stilul său de a comunica și aparițiile sale.

Andreea Marin, emoționată până la lacrimi după un mesaj primit de la fiica sa, Violeta

În vârstă de 16 ani, Violeta este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr.

Cei doi au adus-o pe lume în 2007, moment în care Andreea Marin a simțit că urmează să i se întâmple ceva minunat.

„Eu cred că pentru fiecare femeie se întâmplă asta. Atunci când știi că aduci un copil pe pământ, simți și o copleșitoare responsabilitate, dar în același timp și o imensă bucurie, dacă totul merge bine, dacă ești sănătoasă.

Citește și: „Am ajuns într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur!”. Mărturisirile dureroase ale Andreei Marin despre perioada în care a avut depresie

Violeta este fără doar și poate cea mai mare realizare a vieții mele. N-am nicio ezitare când spun asta. Când am luat-o prima dată în brațe am simțit că trăiesc o minune. Chiar m-am uitat în urmă cu puțin timp la prima imagine cu ea.

O am în telefon și acum,” a spus Andreea Marin.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Odată ce a înaintat în discuție, Andreea Marin și-a amintit un moment recent în care fiica ei a făcut-o extrem de fericită.

Citește și: Lavinia Pîrva rupe tăcerea după ce s-a zvonit că ar fi ajuns la divorț cu Ștefan Bănică Jr. Ce mărturisiri a făcut abia acum despre căsnicia cu artistul: „Nimeni nu deține pe nimeni”

„Zilele trecute, fiica mea mi-a zis: „Mami, îți mulțumesc atât de mult. Ești tot timpul alături de mine, chiar și când ești departe. Eram plecată o zi-două și crede-mă, mi-au dat lacrimile.

Uneori nu știm dacă copiii noștri realizează prin câte trecem pentru ei și când copilul tău îți mărturisește asta și vezi că o face din inimă, îți dai seama că știe, că vede, că simte și că nimic nu e degeaba,” a

spus Andreea Marin în timpul podcastului.