Andreea Marin: “Pot sa iert infidelitatea, dar nu si agresivitatea”

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:21

Confesiunile Andreei Marin la “Teo Show”! Zana a dezvaluit in cadrul emisiunii care este in opinia ei limita de suportabilitate a unei femei in relatia cu partenerul de cuplu.

Andreea Marin este din nou in atentia presei! Tocmai cand ziarele tabloide o lasasera in pace dupa tumultosul divort anuntat la inceputul anului! Andreea Marin si-a refacut viata de cateva luni in bratele unui fizioterapeut turc, un barbat alaturi de care a marturisit ca are parte de mult respect. Recent, insa, fostul ei sot, Stefan Banica Jr. a recunoscut ca este intr-o relatie cu Lavinia Parva, cantareata despre care tabloidele speculasera ca starul ar fi avut o relatie extraconjugala in trecut.



Intrebata ce crede despre infidelitate sau care ar trebui sa fie limita de suportabilitate a unei femei in relatia cu parterul ei, Andreea Marin a explicat ca, in viziunea ei, infidelitatea este o problema atunci cand cuplul nu are copii. Daca exista la mijloc si copii, atunci situatia se complica fiindca trebuie luat in calcul viitorul acestora. Insa ceea ce Zana nu ar ierta niciodata este agresivitatea, atat verbala, cat mai ales fizica.


##VIDEO79357##

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.