Andreea Marin stie sa imbine munca si familia! Vezi cum se imparte intre fiica si cariera: "Violeta e prioritatea mea in viata"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:17

Chiar daca are un program incarcat, Andreea nu isi neglijeaza fiica, Violeta, si incearca sa petreaca mult timp alaturi de ea.

"Caut sa nu pierd necesarul echilibru, nici atunci cand sunt perioade incarcate, nu sunt o mama de duminica. Pana la varsta ei de 4 ani si jumatate am avut biroul acasa, reusind astfel sa fiu in preajma fiicei mele, sa petrec timp cu ea, mai mult decat alte mame care nu au munca aceasta. Acum a intrat la scoală si se intoarce acasa dupa-amiaza si de aceea am considerat ca e momentul sa-mi mut biroul separat de casa si sa-mi regandesc programul.
Orice as face, ea e prioritatea mea in viata",
a spus Andreea Marin.

Andreea Marin isi gaseste timp liber pentru activitati umanitare deoarece este pasiunea ei si a devenit un lucru firesc pentru ea.

"Pur si simplu sunt pasionata de ceea ce fac, asa cum am si fost educata, nu e o noutate, e ceva normal pentru mine, un parcurs firesc. Exista si partea de munca strict comerciala de care orice om are nevoie pentru cheltuielile proprii si ale familiei, dar ceea ce-mi place cu adevarat se regaseste in activitatile fundatiei mele", a
declarat acceasta intr-un interviu pentru Unica.ro.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.