Andreea nu a reușit să-i impresioneze pe jurați cu noul său look: ”Costumul, poți să renunți la el din viața ta, pentru că este un costum urât”

Author: Madalina Maftei

Andreea a ținut cont de părerile fetelor, iar astăzi a ales o ținută cu totul diferită, mult mai îndrăzneață, însă rămâne de văzut dacă juraților le-a plăcut styling-ul din această seară.

Andreea a decis să asculte sfaturile primite din partea colegelor și să iasă din zona sa de confort. În ediția din această seară, concurenta a optat pentru o ținută diferită, în comparație cu styling-urile pe care le-a făcut până acum. Întrebată de către Ilinca Vandici care este povestea sa, Andreea a dezvăluit că merge la întâlnire cu un băiat care i-a scris după ce a văzut-o la ”Bravo, ai stil!”.

Însă, pentru că nu este hotărâtă dacă vrea să-l cunoască, va merge deghizată, astfel încât să nu o recunoască: 

”Ilinca, am primit un mesaj de la un băiat, vrea să ne întâlnim, m-a văzut la emisiune, vrea să ne vedem, însă, eu nu sunt sigură dacă chiar vreau să-l cunosc, așa că mi-am pus o perucă, merg acolo unde am vorbit noi și mai întâi mă uit să văd, măi, merită, nu merită, după decid”, a

spus Andreea.

Styling-ul Andreei nu i-a dat pe spate pe jurați 

Alexandru Abagiu a observat o asemănare orbitoare între Andreea și celebra prezentatoare Tv Andreea Marin. Ținuta pentru care a optat în această seară a dus-o pe Andreea într-o zonă foarte asemănătoare cu cea a vedetei Tv.

Alexandru Abagiu: Buna, Andreea, o să deschid din nou clasorul, nu mă duc către Emily in Paris de data asta, mă duc către Andreea Marin, mult mai accentuat, mult mai. 

Andreea: Alex, vreau să spun ceva, mama o place foarte mult pe Andreea Marin, iar pe mine mă cheamă Andreea pentru că pe dumneaei o cheamă Andreea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: ”Pari o asistentă de la spitalul de pediatrie” Andreea este încolțită de colegele ei, Carina și Iris: ”Încearcă ceva mai îndrăzneț”

Alexandru Abagiu: Din partea echipei ai azi un calificativ interesant, aș putea spune. Interesant și nu merge într-o direcție sau alta foarte clar, pentru că atunci când porți o perucă este foarte important să ai un scop, tu ești o fată brunetă în mod natural, peruca ta nu aduce o modificare foarte mare look-ului tău, eu înțeleg lungimea, înțeleg tăietura și îți vine foarte bine. Dar tipologia asta, mai lung în față, mai scurt în față.

Mie îmi place cum îți stă cu ruj roșu.” 

Maurice Munteanu: „Mie mi se pare această ținută pe care o prezinți astăzi cea mai slabă ținută pe care tu ai prezentat-o de la începutul acestei emisiuni și până în prezent. Pantofii, indiferent de piesele pe care le vei purta, nu se vor potrivi niciodată cu geanta. La pantaloni pană, niciodată în istoria omenirii nu punem pantofi cu baretă peste gleznă.

Vesta nu se potrivește cu ansamblul pe care îl porți. Nimic nu merge cu nimic.”

Raluca Bădulescu: „Ținuta, a spus deja Maurice, este nefericită. Ai pus vestă peste vestă. Costumul, poți să renunți la el din viața ta, pentru că este un costum urât.”

Andreea nu a reușit să-i impresioneze pe jurați cu noul său look, motiv pentru care nu a primit nicio steluță. 

Citește și: Alina și Sorina, suspectate că și-au cumpărat urmăritori falși, după ce conturile lor de Instagram au explodat: ”Undeva la 100.000 de urmăritori”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.