Andreea Oprica a postat mesajul chiar acum pe o retea de socializare: ''Intretine relatii cu oamenii...''

Autor: O.P.

Andreea Oprica este una dintre cele mai controversate concurente din casa ''Puterea dragostei''.

Andreea Oprica a postat mesajul chiar acum

Aceasta a postat un mesaj pe o retea de socializare, prin care si-a incurajat oamenii sa fie mai buni. Iata mesajul postat de Andreea Oprica: 

Citeste si: Bianca si-a uimit fanii! Ce declaratie a putut sa faca: ''Nu pot, oricat de mult imi plac''

Între Andreea Oprică și Mariana a izbucnit un conflict în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totul a pornit de la... un croissant! Andreea Oprică a acuzat-o pe Mariana că nu a vrut să îi dea și ei un croissant, în ciuda faptului că ea împarte mereu dulciurile cu ea.

Oprică a făcut-o zgârcită pe Mariana.

De acolo până la un conflict în toată regula nu a mai fost decât puțin! Mariana a spus că bărbații și-au bătut joc de Andreea Oprică. Totodată a spus că pe Cătălin nu a interesat-o niciun moment Andreea Oprică. Puțin a lipsit ca Andreea Oprică să o ia la bătaie pe Mariana, intervenind staff-ul, printre care Husseyn, și concurenții.

Dacă nu a putut să o bată pe Mariana, Andreea Oprică s-a răzbunat pe poza Marianei, pe care a făcut-o praf. Oprică a dat un pumn devastator în aceasta și a distrus-o!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.