Andreea Oprica acuzata ca da din casa si ca dezvaluie secrete in mediul online

Autor: L.S.
Actualizat: 24 mar 2020, 11:27

Andreea Oprica este acuzata de mai multi concurenti ca da din casa si ca dezvaluie secrete din interior catre mediul online. Care e adevarul?

Andreea Oprica este acuzata ca da din casa si ca dezvaluie secrete din interior pe retelele de socializare. Mai multe voci spun ca Oprica ar da din casa si ca ar exagera anumite subiecte. Plecarea Marianei este readusa in discutie in casa dragostei, cand doua dintre concurente i-au reprosat Andreei Oprica faptul ca ar fi publicat anuntul ca Mariana a plecat din casa inainte ca acest lucru sa fie public.

Oprica a recunoscut ca a facut acest lucru, insa concurenta Puterea dragostei spune ca nu sunt alte lucruri pe care ea sa le fi facut la acest subiect si ca e acuzata pe nedrept.

Chiar si baietii vorbesc despre faptul ca "anumite persoane" au darul sa exagereze realitatea si ca nu este nici sanatos, nici corect fata de telespectatori, care iau de bun ceea ce concurentii pe care ii admira le transmit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi aici Kanal D live

Sa fie adevarat ca Andreea Oprica da din casa sau nu? Oare sunt motive pentru care mai multi concurenti arunca cu acuzatii inspre Oprica?

Dar iata despre ce este vorba si cum se apara Oprica:

Citeste si: Bia, fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'', si-a aratat portofelul! Cati bani avea in portofel

Citeste si: Catalin, razboi cu Oprica: "Nu veni cu de-astea de mahalagioaica la mine"! I-a spus pe un ton imperativ acesteia sa-i ceara scuze

Citeste si: Turcu si Catalin s-au certat! "Esti pervers, Catalin"! E gata prietenia lor?