Andreea Oprica, aparitie inedita intr-un service auto! "Am venit sa-mi repar inima, pardon, masina!" Iata cum a fost surprinsa fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Autor: D.I.
Actualizat: 28 mai 2020, 10:56
video Foto(6)

Andreea Oprica este una dintre cele mai vulcanice concurente din casa "Puterea dragostei".

Andreea Oprica a recunoscut inca de la inceput ca a venit hotarata sa isi gaseasca jumatatea. Intrarea Andreei in casa l-a uluit la acea vreme pe Mocanu, care a marturisit in cele din urma ca o cunoaste dinainte pe tanara blonda, deoarece lucrau in acelasi domeniu.

Andreea are varsta de 31 de ani si vine din Iasi. Aceasta a declarat ca detine o agentie de modeling si asa a avut ocazia de a-l cunoaste pe Mocanu cu ceva vreme in urma, cand si el lucra in domeniu si aveau prieteni comuni.

Andreea Oprica a atras atentia aspura ei inca de la intrarea in emisiune, prin stilul liber de a vorbi. De asemenea, aceasta a intrat in multe conflicte cu mai multi concurenti din casa "Puterea dragostei". 

Desi a incercat pe parcursul sederii sale in casa "Puterea dragostei" sa se apropie de cativa baieti, Andreea nu a reusit sa-si intalneasca marea iubire. De ceva vreme insa aceasta a recunoscut ca il place pe Andy si ca si-ar dori enorm sa il intalneasca pentru a-l cunoaste mai bine si de ce nu, pentru a incerca sa formeze un

cuplu.

De curand, visul Andreei s-a indeplinit deoarece Andy a revenit in casa "Puterea dragostei", mai sarmant ca oricand si la fel de dornic sa isi intalneasca jumatatea.

La doar cateva zile de la revenirea lui Andy, Andreea Oprica a publicat pe contul ei de socializare un mesaj ciudat adresat sustinatorilor ei din mediul virtual, carora le spune sa nu mai judece dupa aparente.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Oprică a vrut să își găsească sufletul pereche în cadrul emisiunii "Puterea Dragostei", însă norocul nu a fost de partea ei.

Concurenta s-a întors în țară, a lăsat totul în urmă și este hotărâtă să își reia viața pe care o avea înainte de participarea la show-ul de televiziune.

Citeste si: Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata tanarul acum!

Citeste si: Daiana de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata la ce metoda inovativa de infrumusetare a recurs bruneta!

Citeste si: O mai tii minte pe Raluca Munte de la ''Puterea dragostei''? Frumoasa bruneta este insarcinata! Iata cum s-a dat de gol!

Andreea Oprica, aparitie inedita intr-un service auto!

Recent, Andreea a publicat pe contul ei de socializare o imagine inedita in care a fost surprinsa la un service auto, pentru o reparatie a masinii sale.


"Am venit sa-mi repar inima, pardon, masina!", a scris Andreea in dreptul imaginii.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.