Andreea Oprică are un talent ascuns. Puțini știu despre pasiunea ei

Autor: B.H.

Andreea Oprică este o fire vulcanică și nu se ferește să își impună punctul de vedere când simte că este nevoie, dar puțini știu că are un talent ascuns care îi evidențiază latura sensibilă.

Deși în emisiunea "Puterea Dragostei" a intrat de multe ori în conflict cu alți concurenți și nu s-a abținut de la comentarii acide, se pare că Andreea Oprică are și o latură mai sensibilă, dar pe care rar dorește să o expună public.

Citeste si: Andreea Oprica a rabufnit pe o retea de socializare: ''Ai mare grija cum te comporti...''

Concurenta de la "Puterea Dragostei" are o pasiune despre care puține persoane știu, un talent pe care până acum l-a ținut ascuns de ochii curioșilor.

Andreea Oprică are un talent ascuns. Puțini știu despre pasiunea ei

Într-un story postat pe instagram, Andreea Oprică le-a arătat prietenilor virtuali o altă față a ei, total diferită de cea cu care aceștia erau obișnuiți.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mai sexy ca niciodată! Cum s-a fotografiat cântăreața?

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a fost filmată în timp ce cânta la pian, semn că atunci când își propune, lasă de-o parte duritatea și se transformă într-o femeie sensibilă și romantică, pasionată de muzică.

Citeste si: Puterea dragostei 2 aprilie. Un nou cuplu în casa dragostei: "Suntem în cunoaștere"