Andreea Oprică, dovadă de sinceritate: "Cu orgoliul meu am..." Le-a mărturisit totul prietenilor de pe instagram!

Autor: B.H.

Andreea Oprică este o persoană directă și nu de puține ori a dat naștere unor discuții aprinse în casa "Puterea Dragostei", tocmai pentru că nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Ce le-a mărturisit acum prietenilor de pe instagram?

Nu mai apare în fiecare zi la tv, asta după ce a decis să părăsească emisiunea "Puterea Dragostei" și să se întoarcă în țară, dar este în continuare foarte activă pe instagram. Andreea Oprică este urmărită de mai bine de 84,000 de persoane și păstrează tot timpul legătura cu prietenii virtuali, iar în discuțiile ei, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" abordează tot felul de subiecte.

Citeste si: Marius de la "Puterea dragostei", primele imagini dupa ce a recurs la o noua reconstructie dentara! Iata cum arata acum, iubitul Andreei Pirui!

Andreea Oprică, dovadă de sinceritate: "Cu orgoliul meu am..." Le-a mărturisit totul prietenilor de pe instagram!

Într-un mesaj scris pe instagram, Andreea Oprică a dat dovadă de sinceritate și a vorbit despre un subiect destul de sensibil, orgoliul.

Este cunoscut faptul că Andreea Oprică este o persoană încăpățânată, orgolioasă și care știe să își apere punctul de vedere atunci când este cazul. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a recunoscut că orgoliul a făcut-o să piardă o mulțime de lucruri importante, dar nu pare prea hotărâtă să renunțe la el.

"Cu orgoliul meu am pierdut multe, dar am câștigat ce trebuie.", a scris Andreea Oprică pe instagram.

Citeste si: Ozana Barabancea, infectata cu noul coronavirus! Prima declaratie de la aflarea vestii!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Oprică, atac pe instagram: "El postează: Mi-e dor de tine și..."

După ce s-a întors acasă, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a evitat să mai vorbească atât de mult despre ceea ce s-a întâmplat în competiție, însă au mai fost și momente în care a făcut comentarii referitoare la anumiți concurenți care se află încă în casă sau pe marginea anumitor subiecte.

Acum, Andreea Oprică a postat pe contul personal de instagram un nou mesaj controversat.

"El postează: "Mi-e dor de tine" și toate 9 se simt speciale...(am și eu în listă 2 fete ce postează cu același bărbat, nu știu dacă știu una de alta, dar nu e treaba mea)", a scris Andreea Oprică pe instagram.

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu a dezvăluit identitatea celor două persoane, preferând să păstreze misterul, însă nu s-a putut abține de la comentarii.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, imagini halucinante cu unul dintre concurenți! L-a pipăit de față cu toată lumea

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.