Andreea Oprica, in ipostaze tandre cu unul dintre cei mai sexy concurenti de la "Puterea dragostei"! Nimeni nu se astepta la asa ceva! Iata cum au fost surprinsi in cabina de machiaj! Se naste o noua idila?

Autor: D.I.
Actualizat: 22 feb 2020, 18:29
video Foto(4)

Andreea Oprica este una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei".

Andreea a recunoscut inca de la inceput ca a venit hotarata sa isi gaseasca jumatatea. Intrarea Andreei in casa l-a uluit la acea vreme pe Mocanu, care a marturisit in cele din urma ca o cunoaste dinainte pe tanara blonda, deoarece lucrau in acelasi domeniu.

Andreea are varsta de 31 de ani si vine din Iasi. Aceasta a declarat ca detine o agentie de modeling si asa a avut ocazia de a-l cunoaste pe Mocanu cu ceva vreme in urma, cand si el lucra in domeniu si aveau prieteni comuni.

Citeste si: Ce masini scumpe detine Fernando, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum a cucerit-o tanarul pe Daiana, fosta lui iubita, pe care a reintalnit-o in emisiune!

Andreea Oprica a atras atentia aspura ei inca de la intrarea in emisiune, prin stilul liber de a vorbi. De asemenea, aceasta a intrat in multe conflicte cu mai multi concurenti din casa "Puterea dragostei". 

Citeste si: Ce masini de lux are Turcu de la "Puterea dragostei"! Nu o sa iti vina sa crezi cum arata unul dintre bolizii tanarului concurent! Roxana va fi extrem de incantata!

Citeste si: Andreea Mantea, momente dificile in Istanbul! Iata prin ce a trecut vedeta! Ce anume i s-a intamplat in locuinta din Turcia!

Citeste si: Daiana incearca sa il cucereasca pe Livian! Afla cum va reactiona Bianca la intoarcerea in casa si ce controverse se vor isca!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, Andreea Oprica a publicat pe contul ei de socializare, un scurt filmulet in care a fost surprinsa in cabina de machiaj, alaturi de nimeni altul decat Catalin, care se apropie si o saruta tandru pe obraz. Iata cum a reactiona concurenta:

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.