Andreea Oprică, mai sinceră ca niciodată: "Ești otravă pentru inima mea..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 ian 2021, 10:55

Andreea Oprică, mai sinceră ca niciodată. Mesajul pe care l-a postat pe contul de instagram dezvăluie exact ce se petrece în sufletul ei.

Andreea Oprică, mai sinceră ca niciodată.  Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" evită să vorbească despre viața ei personală, însă mesajele pe care le postează pe contul de instagram demonstrează că nu traversează o perioadă prea bună.

Citeste si: Andreea Oprică surprinde din nou: "Am văzut că între noi s-a aprins o flacără, dar..."

Andreea Oprică, mai sinceră ca niciodată: "Ești otravă pentru inima mea..."

După ce a părăsit emisiunea "Puterea Dragostei", Andreea Oprică nu a mai oferit detalii despre viața ei sentimentală, însă postările ei legate de acest subiect reușesc să stârnească controverse. Fosta concurentă nu s-a afișat în prezența niciunui bărbat, însă a dat de înțeles că există cineva care a reușit să îi atragă atenția, mărturisind că l-a uitat pe Andy.

Acum, Andreea Oprică a postat un mesaj care sugerează că nici de această dată nu a reușit să își găsească fericirea.

"Poate ne vom întâlni din nou...când mințile noastre vor fi mai puțin agitate și eu voi fi potrivită pentru tine, iar tu vei fi potrivit pentru mine. Dar în acest moment, eu sunt un haos pentru gândurile tale, iar tu ești otravă pentru inima mea...",

a scris Andreea Oprică pe instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la "Puterea Dragostei". Cu cine a petrecut la mare?

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu a dat detalii referitoare la persoana pentru care a scris acest mesaj, dar se pare că, din punct de vedere sentimental, lucrurile nu sunt tocmai roz în viața ei.

Andreea Oprica, surprinsa fara sutien la plaja! Iata cum s-a afisat fara inhibitii, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Andreea Oprica a ramas la fel de excentrica si lipsita de orice inhibitii.

Iata cum a fost surprinsa pe o plaja exclusivista de pe litoral.

Andreea Oprica, surprinsa fara sutien la plaja! Fosta concurenta de la" Puterea dragostei" a fost inca de la primele sale aparitii in cadrul emisiunii, o prezenta sexy, excentrica si nonconformista. Chiar si dupa plecarea din Istanbul, Andreea Oprica a continuat sa isi caute jumatatea si sa se preocupe la fel de mult de aspectul ei fizic.

Inca de cand a intrat in casa" Puterea dragostei", Andreea Oprica a atras atentia, prin stilul direct de a vorbi, dar si prin aspectul ei fizic de invidiat. De asemenea, aceasta a intrat in multe conflicte cu mai multe concurente din emisiune. De curand, Andreea Oprica a publicat pe contul ei de socializare o imagine care a aprins imaginatia multor barbati. Aceasta a facut topless pe o plaja exclusivista de pe litoral. Iata cum a aparut.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Andreea Oprică îndrăgostită până peste cap: „Semeni cu o maimuță și miroși a brânză!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.