Andreea Oprică, mesaj emoționant după ce Andy a revenit la "Puterea Dragostei": "Când îți dorești ceva din inimă..." Formează sau nu un cuplu?

Autor: B.H.

Andy s-a întors în emisiunea "Puterea Dragostei", iar Andreea Oprică s-a bucurat cel mai mult de revenirea acestuia. Formează sau nu cei doi un cuplu?

Între ei există o legătură aparte și mulți deja îi văd împreună, chiar dacă în mod oficial nu formează un cuplu.

După ce Andy a luat decizia de a se întoarce în competiția "Puterea Dragostei", Andreea Oprică a postat un mesaj emoționant pe contul de instagram. Concurenta a lămurit ce relație este între ea și Andy, având în vedere că au existat tot felul de speculații în ultimele zile.

Citeste si: Soc pentru Livian! Bianca, interesata de Andy? "M-ati cuplat si cu Bianca, e o fata frumoasa"

Andreea Oprică, mesaj emoționant după ce Andy a revenit la "Puterea Dragostei": "Când îți dorești ceva din inimă..."

Revenirea lui Andy la "Puterea Dragostei" a stârnit controverse și nu puțini sunt cei care s-au gândit că acesta ar putea forma un cuplu cu Andreea Oprică.

Frumoasa concurentă nu a ascuns că este atrasă de Andy, ba chiar au existat informații că cei doi s-ar fi văzut și în afara emisiunii.

Citeste si: Andrei Poptelecan și iubita lui s-au logodit? Relația lor este din ce în ce mai serioasă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp după ce Andy a intrat din nou în competiție, Andreea Oprică a postat un mesaj care pune capăt tuturor zvonurilor apărute recent. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a explicat că și-a dorit mult ca Andy să fie din nou prezent în emisiune, dezvăluind că deși nu sunt împreună, pe ei îi leagă o frumoasă prietenie.

"Când îți dorești ceva din inimă...imposibil să nu ți se îndeplinească.

Nu formăm un cuplu, suntem prieteni, pentru cei care sunt curioși.", a scris Andreea Oprică pe instagram.

Citeste si: Ella a făcut un live din casa Puterea Dragostei! Însă toată lumea a fost atrasă de ce se întâmpla în spatele ei