Andreea Oprică, mesaj pentru toți prietenii de pe instagram: "Caut o fată de încredere care să..."

Autor: B.H.

Andreea Oprică a părăsit emisiunea "Puterea Dragostei", s-a întors în România și pare hotărâtă să rămână aici cât mai mult timp. Ce le-a cerut prietenilor de pe instagram?

Andreea Oprică a vrut să își găsească sufletul pereche în cadrul emisiunii "Puterea Dragostei", însă norocul nu a fost de partea ei. Concurenta s-a întors în țară, a lăsat totul în urmă și este hotărâtă să își reia viața pe care o avea înainte de participarea la show-ul de televiziune.

Citeste si: Livian a detonat bomba: "Eu si Ella ne-am sarutat, ne placem foarte mult"

Andreea Oprică, mesaj pentru toți prietenii de pe instagram: "Caut o fată de încredere care să..."

Andreea Oprică este o femeie cochetă, foarte atentă la felul în care arată și care a menționat de multe ori că reușește să se întrețină singură. Având în vedere că programul ei este unul foarte încărcat, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu se mai poate ocupa și de treburile casnice, lucru care a determinat-o să caute soluții în acest sens.

Într-o postare pe contul de instagram, Andreea Oprică le-a spus celor ce o urmăresc că are nevoie de o persoană care să o ajute cu curățenia, singura condiție pe care a pus-o fiind aceea că își dorește ca persoana să fie de încredere.

Citeste si: Livian si Bianca, la un pas de impacare! Rasturnare incredibila de situatie: "A plans dupa ea, o iubeste"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Caut o fată de încredere din Iași care vrea să mă ajute și pe mine la curățenie în casă...Rog seriozitate.", a scris Andreea Oprică pe instagram.

Ținând cont de anunțul pe care l-a făcut pe instagram, este evident că Andreea Oprică nu plănuiește să se întoarcă prea curând la "Puterea Dragostei".

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, căutată de Culiță Sterp! Ce se întâmplă între ei?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.