Andreea Oprica nu are incredere in Sergio. "Mi-am dat seama ca va fi greu, dar mie imi place cu adevarat de ea!". Ce sfaturi ii dau baietii lui Sergio

Autor: L.S.
Actualizat: 02 mar 2020, 17:30

Sergio a intrat cu stangul in casa dragostei. Baiatul sustine ca o place pe Andreea Oprica, dar sansele nu sunt de partea lui. Ce sfaturi i-au dat baietii?

Sergio a intrat cu stangul in casa dragostei. Desi sustine ca o place cu adevarat pe Andreea oprica, fata nu ii acorda niciun pic de incredere. Conflictul dintre Turcu si Sergio pare sa fie adevaratul motiv pentru care noul venit a intrat la Puterea dragostei, iar Orica nu este deloc genul usor de cucerit.

Sergio spune ca si-a dat seama ca nu va fi usor pentru el sa o convinga pe Andreea, dar el va face tot posibilul sa ii arate ca vrea sa o cunosca si sa formeze un cuplu.

Citeste si: Puterea dragostei- Rivalitatile din competitie au explodat: se arunca acuzatii grele

Citeste si: Puterea dragostei- Nominalizarile de la Gala Saptamanii fac ravagii in casa: ce razbunari se pregatesc?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce sfaturi i-au dat ceilalti baieti lui Sergio si cum il sustin in intentia lui de a ii cuceri inima Andreei:

Citeste si: Soc la "Puterea dragostei": Ligi si Philip s-au despartit! "El si Berna s-au sarutat"

Citeste si: Ligi si Catalin, razboi la Puterea dragostei. Ligia nu iarta si nu uita: "Era agresiv. Este exact cum am crezut!"

Citeste si: Roxana si Turcu, un nou conflict violent! Ea ar fi atrasa de prietenul lui Turcu, Catalin: "S-au BATUT rau de tot"