Andreea Oprică, prima reacție după ce a aflat că Iancu Sterp participă la Survivor România. Ce mesaj i-a scris?

Autor: B.H.
Actualizat: 16 mar 2020, 12:01

După ce a făcut furori în casa Puterea Dragostei, acum, Iancu Sterp vrea să își testeze limitele la Survivor România. Uite cum a reacționat Andreea Oprică după intrarea acestuia în competiție.

Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, este foarte hotărât să câștige competiția Survivor România. După ce a încercat să își găsească jumătatea în show-ul Puterea Dragostei, tânărul de 21 de ani a decis să accepte provocarea de a participa la Survivor România, o competiție dură care îl va pune la mare încercare.

Citeste si: Ligi si Turcu formeaza un nou cuplu? Ce mesaj i-a lasat aceasta pe o retea de socializare: ''Principalul motiv pentru care...''

Andreea Oprică, prima reacție după ce a aflat că Iancu Sterp participă la Survivor România

Intrarea lui Iancu Sterp în echipa Războinicilor a fost o surpriză pentru toată lumea, dar în special pentru foștii săi colegi de la Puterea Dragostei. Cea care a vrut să îi transmită un mesaj imediat după ce s-a aflat că va lupta în această competiție a fost Andreea Oprică. Frumoasa concurentă i-a lăsat un comentariu lui Iancu Sterp la o fotografie postată pe contul acestuia de instagram, însă mesajul ei va ajunge la fratele lui Culiță Sterp doar în momentul în care

va părăsi competiția, având în vedere că show-ul nu le permite concurenților să folosească tehnologia pentru a lua legătura cu cei de acasă.

Andreea Oprică este mândră de Iancu Sterp și l-a felicitat pe acesta pentru decizia de a concura la Survivor România.

"Felicitări, Iancule! Mândră de tine!", i-a scris Andreea Oprică lui Iancu Sterp.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, sexy in cadă după despărțirea de Culiță Sterp. Fanii au reacționat dur: "Expui doar vulgaritate"

Citeste si: Culita Sterp, mesaj pentru Iancu, noul Razboinic de la "Survivor Romania"! Iata ce i-a transmis cantaretul fratelui sau, la scurt timp de la debutul acestuia in competitia din Republica Dominicana!

Ce mesaj are iubita lui Iancu Sterp, concurent Survivor România, după ce ea a rămas singură acasă?

Denisa, iubita lui Iancu Sterp, cel mai nou concurent Survivor România, i-a transmis acestuia un mesaj, după ce ea a rămas singură acasă.

" Dragul meu iubit, îți doresc mult succes la Survivor Romania! Să știi ca sunt lângă tine și te urmăresc cu mult drag. Vreau să demonstrezi ca ești cel mai tare și să îți depășești limitele! Te iubesc!", a scris Denisa pe Instagram.

Citeste si: SURVIVOR ROMÂNIA. Iancu Sterp și-a lăsat mama plângând acasă! Ce i-a spus femeia înainte de despărțire! Are legătură cu fratele lui, Culiță Sterp

 

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.