Andreea Oprică și Mircea, în camera roșie! Discuție bombă: au recunoscut că se plac reciproc!

Autor: A.I.
Actualizat: 21 ian 2020, 13:07

Andreea Oprică și Mircea au avut câteva contre în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei"! Pentru a clarifica lucrurile, Mircea a chemat-o în camera roșie.

Andreea Oprică: Nu vreau să te deranjez

Mircea: Nici eu nu vreau să te sperii

Andreea Oprică: În primul rând vreau să-ți mulțumesc că ai acceptat invitația în camera roșie

Mircea: Mulțumesc și eu că m-ai invitat

Andreea Oprică: Am vrut să clarificăm anumite lucruri

Mircea: Ce să clarificăm, am vrut să vorbim... Îmi place atitudinea ta

Andreea Oprică: Nu vreau să interpretezi greșit atitudinea mea. Ești foarte drăguță, arăți foarte bine, dar nu-mi place atitudinea asta vulcanică

Mircea: Care vulcanică? Așa sunt eu

Mircea a dat de înțeles în emisiune că ar fi respins-o pe Oprică. "Nu ne potrivim la stilul vestimentar", i-a spus el, motiv în care Oprică a răbufnit. "Stai jos, ai 4 azi", i-a spus Oprică lui Mircea, fiind evident că acesta i-a atras atenția.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ella de la "Puterea dragostei", apropieri tandre de unul dintre concurenti! Iata cum au fost surprinsi cei doi si cum va reactiona Jador!

Un nou concurent, Mircea, a intrat la "Puterea dragostei"!

Un nou tânăr, Mircea, a intrat în casa" Puterea dragostei"! El a invitat-o la dans pe iubita lui Marius, Andreea Pirui.

"Mă bucur să mă aflu aici, eu sunt Mircea, după cum bine vedeți, am 31 de ani, sunt din Petroșani, locuiesc din Barcelona din 2006.

Lucrez în turism", le-a spus Mircea concurentelor.

Ella: Ai venit pentru o fată special?

Mircea: Nu

Mircea a ales să o invite la dans pe Andreea Pirui, spunându-i acesteia că o cunoaște de la televizor și că i s-a părut cea mai matură fată de la "Puterea dragostei". Mircea a întrebat-o dacă își dorește familie și copil, iar ea i-a spus că da, doar că nu a fost să fie până acum.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.