Andreea Oprică surprinde din nou: "Am văzut că între noi s-a aprins o flacără, dar..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 ian 2021, 08:55

Andreea Oprică surprinde din nou. Cea mai recentă postare a ei de pe instagram ridică nenumărate semne de întrebare. La cine face referire?

Andreea Oprică surprinde din nou.  Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" evită să facă dezvăluiri despre viața ei sentimentală, dar, cu toate acestea, mesajele pe care le postează în mediul online reușesc să stârnească controverse. 

Citeste si: Motivul pentru care Andreea Oprică a mers în Istanbul. Se întoarce sau nu la "Puterea Dragostei"?

Andreea Oprică surprinde din nou: "Am văzut că între noi s-a aprins o flacără, dar..."

Andreea Oprică a postat pe contul personal de instagram o fotografie în care apare în prosop de baie, dar de această dată nu ipostaza sexy a atras atenția prietenilor virtuali, ci mesajul pe care fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" l-a scris în dreptul fotografiei. 

"Am văzut că între noi s-a aprins o flacără, dar vezi că o cam arzi aiurea...", a scris Andreea Oprică pe instagram.

În ultima perioadă s-a zvonit că aceasta ar fi implicată într-o relație, însă fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a evitat să vorbească despre acest subiect, preferând să păstreze misterul și să își țină prietenii virtuali pe jar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy după ce au ieșit din emisiune? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit totul

Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la "Puterea Dragostei". Cu cine a petrecut la mare?

Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la Puterea Dragostei. S-au întâlnit pe litoral și au petrecut împreună.

Despre cine este vorba?

Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la "Puterea Dragostei". După ce a mers într-o scurtă vacanță în Turcia, Andreea Oprică s-a întors din nou la Constanța, iar weekendul ce a trecut a fost unul plin pentru ea. Cu cine a petrecut la mare?

Chiar dacă a ales să părăsească emisiunea "Puterea Dragostei", considerând că șansele de a-și găsi jumătatea în cadrul show-ului sunt destul de mici, Andreea Oprică a rămas în relații bune cu mai mulți concurenți.

O dovadă a acestui lucru sunt imaginile surprinse în acest weekend pe litoral. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" s-a distrat alături de Cătălin, iar cei doi nu au ezitat să se afișeze împreună la terasă.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Andreea Oprică de la Puterea Dragostei, complet nemachiată! Tânăra e de nerecunoscut!

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.