Andreea Pirui de la "Puterea dragostei" a lamurit totul despre ceea ce se intampla intre ea si Marius! Mai sunt sau nu un cuplu? Iata dovada clara!

Author: D.I.
Actualizat: 01 apr 2020, 13:30
Foto(8)

Andreea Pirui este una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei", din al doilea sezon.

Andreea a intrat in casa "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si gasi jumatatea mult visata. Aceasta a declarat ca a iesit recent dintr-o relatie de lunga durata, Andreea cauta un barbat intelegator si spera ca il va intalni in casa "Puterea dragostei".

Andreea de la "Puterea dragostei" considera ca o casnicie poate deveni minunata, daca exista ințelegere și respect intre parteneri. Spera sa se indragosteasca in emisiune si isi doreste ca barbatul din viata ei sa fie un om echilibrat.

Se consideră o persoana sincera, increzatoare. Si-ar dori sa ajusteze modul in care face fata presiunii, sa isi “stapaneasca nervii”. Cel mai mare vis al ei este să aiba o familie fericită.

Inca din primele zile in casa "Puterea dragostei", Andreea s-a confruntat, ca si ceilalti concurenti, cu multe comentarii rautacioase venite din partea unor fani ai emisiunii. Printre comentarii s-a numarat si faptul ca aceasta ar avea un copil sau ca ar avea foarte multe interventii estetice.

Dezamagita de reactiile publicului, Andreea a tinut sa lamureasca lucrurile si sa spuna tuturor ca nu are un copil si ca are doar implanturi mamare, despre care a devaluit inca de la inceput.

"Am tot văzut că circulă pe internet <<povești>> cum că aș fi plină de botox sau cum aș fi arătat eu în urmă cu 5-7 ani ..și am decis să pun niște poze în care aveam 23, respectiv 24, ca să vedeți dragii mei că nu am dus “lipsă” de fund, n-am botox și nici acum nu am...

sau ce mai inventați voi! Am doar implanturi și mi-am asumat din prima zi...", a scris Andreea pe contul ei de socializare.

Dupa esecul relatiei sale cu Livian, Andreea Pirui si-a indreptat atentia asupra lui Marius, unul dintre cei mai echilibrati baieti de la "Puterea dragostei". Cei doi indragostiti s-au apropiat din ce in ce mai mult si in cele din urma au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din emisiune.

Citeste si: Deea si Ricardo, fostii concurenti de la "Puterea dragostei", in ipostaze neasteptate! Iata la ce gest uluitor au recurs cei doi indragostiti, aflati in autoizolare!

Citeste si: Denisa, mesaj emotionant pentru iubitul ei, Iancu Sterp, imediat dupa ce si-a reluat vechiul job! Iata ce i-a transmis tanara Razboinicului de la "Survivor Romania", pentru a dovedi tuturor ca dragostea lor va supravietui si la distanta!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De curand, Andreea Pirui a publica pe contul ei de socializare o imagine, in care poartea o tinuta extrem de sexy, care i-a incantat cu siguranta pe sustinatorii ei din mediul virtual. Aceasta si-a facut aparitia cu un decolteu ametitor, pe care de regula il admira doar iubitul ei, Marius.

Si totodata, Andreea a postat si un scurt filmulet in care il saruta cu foc pe Marius, semn ca relatia lor inca functioneaza si se iubesc mai mult ca oricand, in ciuda micilor certuri aparute in ultima vreme si a zvonurilor ca se

vor desparti:

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.