Andreea Pirui o acuza de tradare pe prietena ei Ligi! S-a detonat bomba la "Puterea dragostei"

Autor: A.I.

Andreea Pirui o acuza de tradare pe prietena ei Ligi! Blonda isi acuza prietena ca vorbeste cu Bianca si Ella, rivalele ei.

Andreea Pirui o acuza de tradare pe prietena ei Ligi!  Interactiunile lui Ligi cu Bianca si Ella, cu care in trecut avea o relatie proasta, au starnit furia Andreei Pirui.

Pirui o acuza pe Ligi de tradare! De partea cealalta Ligi o acuza si ea pe Andreea Pirui ca vorbeste cu Berna, cu care se stie ca Ligi este in conflict.

Totul intre Berna si Ligi pleaca de la Philip, cu care Ligi s-a iubit in trecut si cu care Berna e acum logodita.

Prietenia dintre Ligi si Pirui a avut mai multe momente de cumpana in ultimul timp, existand diverse certuri si acuze intre cele doua blonde.

Andreea Pirui o acuza de tradare pe prietena ei Ligi!

Andreea Pirui o acuza de tradare pe prietena ei Ligi!  "Pirui ce sa mai zica, Ligi vorbeste cu Bianca si Ella, cu care se certase", i-a explicat Marius lui Philip.

Cele mai bune prietene, Ligi si Andreea Pirui sunt acum rivale. Care a fost motivul rupturii? Cele doua isi fac reprosuri dure!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cele doua blondine care pana nu de mult erau cele mai bune prietene de la  Puterea dragostei, Andreea Pirui si Ligi sunt acum rivale.

La inceput s-a crezut ca este vorba de mici tensiuni cauzate de stres, insa astazi cele doua au dat cartile pe fata si si-au spus vorbe dure.

De la cea mai recenta Gala, cele doua nu isi mai vorbesc, desi stau in aceeasi camera de hotel.

Ligi si Andreea Pirui au trecut prin multe momente dificile impreuna, iar prietenia lor parea una pentru totdeauna! Ce s-a intamplat si cum au ajuns cele doua sa nu-si mai vorbeasca? Se pare ca si in aceasta relatie Ella are o influenta nefasta!

Citeste aici continuarea