Andreea Pirui, pornita impotriva lui Livian dupa ce el a sarit in apararea Biancai! "Nu pot cand o vad atata de falsa!" Iata cum a degenerat cearta celor trei!

Autor: D.I.
Actualizat: 03 mai 2020, 19:01
video Foto(6)

Andreea Pirui a explodat de nervi dupa ce s-a contrat cu Bianca, vechea ei mare rivala.

Andreea Pirui si Bianca au ajuns din nou la cutite in timpul Galei de astazi, "Puterea dragostei", dupa ce Bianca a facut cateva afirmatii despre fosta ei rivala. Intre cele doua concurente nu a intarziat sa intervina nimeni altul decat Livian, care a simtit nevoia sa sara in apararea Biancai.

Interventia lui Livian a inflamat si mai mult spiritele insa, deoarece Andreea Pirui i-a reprosat acestuia ca intervine mereu sa o apere pe Bianca desi aceasta nu are dreptate in ceea ce sustine.


"Livian, eu te intreb pe tine, daca eu vorbeam urat de ea si o faceam praf la televior, corect, tu te poti baga! Dar daca ea vorbeste de mine, tu de ce te bagi? Nu pot, cand o vad atata de falsa!", a spus Andreea Pirui.

Citeste si: Andreea Mantea in lacrimi, astazi in Gala "Puterea dragostei"! Iata ce cadou a primit vedeta de la concurenti si cum a reactionat!

Citeste si: Andreea Oprica si Ramona, in ipostaze neasteptate in camera la hotel! Iata cum au fost surprinse cele doua concurente de la "Puterea dragostei"!

Iata pana unde a ajuns cearta celor trei si ce alte persoane s-au implicat adiacent in discutiile aprinse:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.