Acuzatii grave la adresa Andreei Pirui! Se foloseste blonda de Ramona ca sa ii desparta pe Livian si Bianca?

Autor: A.I.

Berna a lansat acuzatii grave la adresa Andreei Pirui in emisiunea "Puterea dragostei" de astazi.

Iubita lui Philip e convinsa ca Andreea Pirui se foloseste de Ramona pentru a-i desparti pe Livian si Bianca.

Andreea Pirui a infirmat categoric acuzatiile. 

Nici Ramona nu crede aceasta teorie.

"N-am avut niciun conflict in casa. Cu Bianca am intrat in conflict fiindca a spus de camera rosie", a spus Ramona.

Andreea Pirui și Marius, surprinși în ipostaze fierbinți la plajă

Andreea Pirui și Marius nu se feresc să își arate iubirea în public, iar de multe ori, gesturile lor ajung să stârnească multe controverse. Cum au fost surprinși acum?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Pirui și Marius formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la" Puterea Dragostei" și deși mai sunt momente în care între ei apar discuții și ajung să se certe, cei doi au știut de fiecare dată să treacă peste tensiuni și să găsească o cale pentru a-și rezolva problemele.

Andreea Pirui și Marius au reușit, de-a lungul timpului, să stârnească reacții aprinse atât în casa" Puterea Dragostei", cât și în mediul online.

Cei doi au fost judecați atunci când s-au apropiat mai mult decât ar fi trebuit unul de celălalt, fiind surprinși astfel în ipostaze indecente. La fel s-a întâmplat și acum, când cei doi au mers la plajă, împreună cu ceilalți concurenți de la "Puterea Dragostei". 

Îmbrăcați doar în costum de baie, Andreea Pirui și Marius nu au ezitat să se filmeze în timp ce dansau provocator, iar imaginile au ajuns imediat pe instagram.

Cei doi nu se feresc să își arate dragostea în public, chiar și atunci când gesturile sunt destul de intime, se lasă duși de val și reușesc să ajungă în centrul atenției. 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.