Andreea Pirui și Marius, conflict puternic în gală: "Ce să îți fac eu dacă ai căzut?"

Autor: B.H.
Actualizat: 14 iun 2020, 19:21

Andreea Pirui a revăzut imaginile cu jocul care a dus la accidentarea lui Marius, moment în care a explodat din nou. Ce a deranjat-o pe concurentă?

Săptămâna nu a fost una tocmai bună pentru Marius. Concurentul de la "Puterea Dragostei" s-a accidentat grav în timpului unui joc, ajungând să își rupă mai mulți dinți. Toată întâmplarea a reușit să o enerveze la culme pe iubita acestuia, iar acum, după ce a revăzut imaginile, Andreea Pirui a reacționat din nou.

Citeste si: Cum arată presupusa iubită a lui Livian? Au apărut imaginile cu Renata

Andreea Pirui și Marius, conflict puternic în gală: "Ce să îți fac eu dacă ai căzut?"

Andreea Pirui s-a enervat atunci când Marius a zis despre ea că s-a supărat pentru că el s-ar fi jucat cu alte fete. Concurenta a ținut să îl contrazică și să se apere, spunându-i că adevăratul motiv pentru care a reacționat așa a fost pentru că a ales să se joace cu ceilalalți concurenți din casă, în timp ce ea stătea supărată.

Citeste si: Femeia cu care Jador a petrecut la mare. Cum a reacționat Ella?

Cei doi au început să se certe din nou în gală, iar Marius a fost vizibil deranjat că iubita lui este preocupată mai mult de scenele surprinse de camerele de filmat, decât de accidentul său.

Marius: Ea de atunci a vrut să sugereze că m-am jucat cu fetele.

Andreea Pirui: Nu am zis eu. Nu îmi băga mie cuvinte în gură. 

Marius: Ce ai de țipi așa?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Pirui: Pentru că mă enervezi. De ce zici că eu am zis? Așa vreau eu să țip. Acum am văzut cât te-ai distrat tu, ce bine te-ai simțit și eu stăteam supărată.

Marius: Dar că am căzut ai văzut?

Andreea Pirui: Am văzut. Ce să îți fac eu dacă ai căzut și te joci?

Marius: Tu nu vezi în ce fel o dai tu? Eu cad, mă lovesc foarte tare și problema ta e că m-am jucat.

Andreea Pirui: O să îți pui dinții că nu am ce să fac. 

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a vorbit despre legătura dintre Livian și Ramona! ”M-a deranjat apropierea de ea, mai ales că s-a produs în fața mea, am avut și coșmaruri”!Primele declarații exclusive de la Istanbul