Andreea Podărescu din Mazda în tramvai

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:08

Nu rata joi, 11 martie, premiera reality show-ului “Săracii copii bogaţi”!

Andreea Podărescu, una dintre beizadelele care au acceptat provocarea de a-şi abandona condiţiile de lux în care sunt obişnuite să trăiască pentru a încerca viaţa de om obişnuit în show-ul “Săracii copii bogaţi”, întâmpină primele probleme încă din prima zi a experimentului.

Joi, de la orele 20:30, la Kanal D, vedeţi cum s-a descurcat Andreea fără maşină. Posesoare a unei maşini unicat în România, o Mazda RX8, Andreea a fost nevoită să-şi abandoneze preţiosul autovehicul şi să circule cu mijloacele de transport în comun.

Obosită din cauza bagajului foarte greu, tremurând de frig, după 15 minute de aşteptat în staţia de autobuz, Andreea a declarat: “Mă simţeam aşa de bine în maşina mea unde era cald, unde puteam să mă simt în regulă, ca acasă... Acum nu cred că mai sunt în stare să fac nimic”.

După ce au mers câteva staţii cu autobuzul cei cinci copii răsfăţaţi de soartă au avut surpriza de a nu fi ajuns încă la destinaţie şi de a fi nevoiţi să meargă şi cu tramvaiul.

Impresiile după această primă experienţă cu mijloacele de transport în comun au fost grăitoare pentru ceea ce urmează să se întâmple cu cei cinci tineri în experimentul “Săracii copii bogaţi”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

“Am simţit tot felul de mirosuri neplăcute!” a spus strâmbându-se Andreea, iar

Bianca a completat: “Nu mai vreau să merg cu tramvaiul. Mi-e atat de frig că nu mai pot să vorbesc”. Claudiu a concluzionat: “E îngrozitor cu tramavaiul. Aştepti jumatate de oră în staţie, stai, îngheţi, te plouă, te ninge, îţi dă unu în cap, îţi fură tot ce ai la tine. Cu autobuzul e la fel. Îl aştepţi, e aglomerat, te buşeşti de-o parte, de alta. E îngrozitor!”

Bianca are un Mercedes CL 500 si un Peugeot 206 CC, Claudiu conduce un Audi A8, Emmy are o Alfa Romeo GT, Andreea o Mazda RX8, iar Sorinel nu conduce, însă

are şofer şi o maşină marca Mercedes S500.
 

 

Taguri: