Andreea Raducan: "Nu am gasit persoana potrivita cu care sa imi intemeiez o familie"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:39

Andreea Raducan a povestit si despre momentul cumplit cand i-a fost retrasa medalia de aur de la Jocurile Olimpice de la Sydney.

Cand castigam la competitii nu exista o bucurie mai mare, realizare mai mare cand urcam cu fetele pe podium. Nu exista ceva mai frumos pentru antrenori ca trei fete sa fie pe podium.

Uneori nu aveau atatea drapele sa ridice. Momentul in care am aflat ca am iesit depistata pozitiv ca am luat un medicament pentru raceala si gripa, a venit cand ne pregateam de ultima competitie. Eram la baie, cand am aflat.
Ma pregateam. era o atmosfera frumoasa acolo. Dupa acea zi nu am mai putut dormi, a fost un cosmar. Nu oboseala a fost o problema, dar nici atmosfera din cadrul echipei nu mai era acelasi. Am fost suparata pe tot. 


Andreea marturiseste ca nu a mai vrut sa auda de nimic, nici de gimnastica sau antrenamente. Vroiam sa ma intorc acasa la ai mei. Atunci am invatat ce inseamna solidaritatea.
Sunt un caz sustinut de media. Am primit o groaza de medalii in locul celei olimpice. Toate lucrurile au contribuit la refacerea mea, increderea in mine. Nu am trisat cu absolut nimic, daca am facut totul corect, cum sa ia cineva o decizie ca asta doar ca ma durea capul si am luat o pastila. 

Cat despre viata personala, Andreea marturiseste ca inca nu s-a gandit la casatorie si sa faca un copil, asa cum spera mama ei.
Dar nu se stie niciodata, se rezolva si treaba asta. Poate o sa imi gasesc persoana potrivita. 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.