Andreea Raicu a fost la un pas sa-si puna capat zilelor! Iata cum a reusit sa gaseasca puterea de a lupta pentru viata ei

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:26

Sa nu credeti ca este vreun scenariu de film, avand in vedere faptul ca ea pozeaza mereu in femeia fericita, perfecta si implinita.

Andreea Raicu a atins apogeul pe toate planurile. A avut la un moment dat tot ce si-ar dori o femeie. Ba mai mult de atat, parca primea totul in avans:,, La 18 ani, am castigat concursul Elite Model Look, la 20 de ani aveam prima emisiune in direct, iar la 26 aveam o relatie de dragoste cu un sportiv foarte bine cotat la nivel international.”

Toate aceste lucruri nu au fost suficiente pentru a o face fericita.
Andreea marturiseste acum ca fost gata, gata, sa cedeze:, ,Am ajuns acasa la ora 1 noaptea, intr-o casa extrem de mare si frumoasa pe care eu o construisem si, in momentul acela, am avut senzatia ca se darama totul in jurul meu. Pentru ca am intrat in acea casa extrem de mare si de frumoasa, insa extrem de goala”

Singuratatea a adus-o intr-un punct critic:, ,Regele muzicii pop murise de singuratate.(…)
Am rezonat cu singuratatea lui.”

Dupa o perioada in care nemultumirile pe plan profesional, dar si personal au curprins-o, Andreea Raicu a luptat cu ea sa se ridice si sa mearga inainte. Si-a petrecut cea mai mare a timpului in casa, plangand:,, As fi facut orice ca acea durere sa dispara.
Pur si simplu as fi vrut sa dispar eu.”
##VIDEO144457##

Dupa o excursie in India care i-a schimbat viata, Andreea a stat de vorba cu ea si a ajuns la o concluzie:, ,Am invatat sa fiu autentica,  sa-mi ascult inima pentru ca ea stie ce-i mai bine pentru mine, sa ma accept si sa ma iubesc exact asa cum sunt.”

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta