Andreea Raicu a pus mana pe un milionar in dolari! Vedeta l-a prezentat oficial pe Horia Tecau la un eveniment monden VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 05:30

De cand a aparut zvonul ca Andreea Raicu i-a gasit inlocuitor lui Chirila, paparazzi o vaneaza zi si noapte, doar doar or avea norocu’ s-o intalneasca la bratul noii ei cuceriri!

Priviti schimbare de atitudine la Andreea. Daca initial isi ascundea iubitul de ochii lumii, acum cateva zile, prezentatoarea tv a decis ca-i mai bine…sa-l scoata in lume!

Si zau ca nu se fereau de ochii curiosilor! Parca dinadins Andreea Raicu il pupa si il strangea taaare de mana, ca sa vada toata lumea Domne’ ca ea nu mai este single!

Prima noastra impresie? Se potrivesc! Nici nu ne indoiam ca nu stie Andreea ce sa aleaga! A pus gherutele pe un tanar vanjos, tenismen si milionar in dolari…Horia Tecău! Astea’s informatiile auzite din gura lumii, ca de la
cei doi amorezi… o vorbulita nu poti sa scoti!

Porumbeii cu siguranta au avut o seara buna, iar noptile pentru Andreea si Horia fireste ca sunt din ce in ce mai lungi! Ca doar la inceput de relatie e focul foooarte intetit! Felicitari noastre…noului cuplul monden!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.