Andreea Raicu, despre lupta cu una dintre cele mai grele boli ale secolului: „Făceam tot felul de lucruri că să nu îi pierd pe ceilalți, să nu îmi pierd job-uri” Iată ce dezvăluiri tulburătoare a făcut vedeta

Autor: Ana Filip
Actualizat: 01 mai 2023, 00:01

Andreea Raicu, in platoul emisiunii 40 de întrebări

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Raicu a recunoscut că a căzut în depresie, deși aparent nu îi lipsea nimic! „Golul era că în primul rând nu aveam stimă de sine deloc și atunci făceam alegeri care nu-mi făceau bine” Vedeta a făcut mărturisiri cutremurătoare din culisele celei mai dificile perioade din viața sa.

Andreea Raicu este considerată una dintre cele mai apreciate și admirate vedete de televiziune din România, datorită frumuseții sale răpitoare, a carismei sale deosebite și a stilului ei de viață. Deși a devenit renumită mai întâi că model, după ce a câștigat câteva concursuri de modeling, treptat Andreea Raicu a reușit să pătrundă și în televiziune, unde a cunoscut celebritatea prezentând emisiuni importante de divertisment precum Big Brother și Megastar.

În ciuda faptului că a afișat mereu un zâmbet fermecător și părea că este împlinită din toate punctele de vedere, Andreea Raicu a trecut și prin perioade dificile ale vieții sale.

Andreea Raicu, despre cea mai dificilă perioada a vieții sale: „Mă mințeam foarte mult”

Invitată în platoul emisiunii “40 de întrebări”, Andreea Raicu a făcut dezvăluiri inedite atât despre parcursul carierei sale, cât și despre cele mai frumoase, dar și cele mai dificile perioade din viața sa, dincolo de micile ecrane.

Întrebată, cum a ajuns pradă depresiei deși era o femeie care părea să nu îi lipsească nimic, vedeta a mărturisit că ajunsese să se mintă foarte mult și să nu aibă deloc stimă de sine.

„Avea totul din exterior! Avea acele puncte pe care societatea îți spune că dacă le ai ești foarte fericită! Ai o relație cu cineva care pare din exterior absolut minunat, ești faimoasă, ai bani, poți să pleci în vacanțele pe care ți le dorești, ai prieteni, ai o casă frumoasă, conduci și o mașină la care visează

mulți oameni, deci unde este problema? Problema este că atâta vreme cât în interior este un gol, golul ăla nu poate fi umplut cu toate elementele pe care le-am enumerat aici! În momentul în care tu nu te împaci cu tine și trăiești o altă viață decât cea pe care ți-o dorești!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Golul era că în primul rând nu aveam stimă de sine absolut deloc și atunci făceam alegeri care nu îmi făceau bine! Un alt lucru pe care îl făceam... făceam tot felul de lucruri că să nu îi pierd pe ceilalți, să nu îmi pierd job-uri, dar m-au făcut să mă pierd pe mine! Făceam de multe ori lucruri pe care nu aveam chef să le fac, mințindu-mă că îmi place să le fac! Pentru că mă mințeam foarte mult de aceea!(...)

Mi-am dat seama că mă mințeam și mă nedreptățeam foarte tare și în momentul în care am rezolvat acele lucruri, minciună și nedreptatea din exterior nu m-au mai interesat, sau ma rog, nu m-au mai deranjat atât de tare încât să am acele stări absolut îngrozitoare!”, a spus Andreea Raicu.

Citește și: Andreea Raicu: Trei lucruri mai puțin cunoscute despre invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Andreea Raicu, o carieră de succes clădită cu propriile forțe. Ce studii are fosta prezentatoare TV?