Andreea Raicu, "detoxifiere" de tehnologie, în vacanța din Thailanda! "El, când stă cu mine în pat, nu stă pe telefon"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 feb 2022, 19:47

Andreea Raicu, invitata la Teo Show

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Raicu mărturisiri inedite din cea mai recentă vacanță petrecută în Thailanda, fără să aibă nevoie de telefon și de internet.

Andreea Raicu se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. După mulți ani în care a lucrat în televiziune că prezentatoare TV, Andreea Raicu s-a retras de din lumina reflectoarelor, orientându-se către business. Această și-a creat propriul blog și de câțiva ani se ocupă îndeaproape de el și partea de social media, dar a publicat câteva cărți.

Andreea Raicu, detoxifiere de tehnologie, în vacanță din Thailanda! "El, când stă cu mine în pat, nu stă pe telefon"

Invitată în platoul Teo Show, Andreea Raicu a povestit cum și-a petrecut cea mai recentă vacanță, în Thailanda, fără să aibă nevoie deloc de telefoane și internet, ci doar focusandu-se pe odihnă și relaxare. Îndrăgită vedetă a declarat că de câțiva ani procedează așa și se simte minunat în vacanțe atunci când nu ține deloc legătură în mediul virtual cu persoanele din țară, pe parcursul sejurului.

"De fapt eu n-am plecat fără telefon, eu am plecat cu intenția de a mă detașa de telefon pentru a mă întoarce către mine și să stau un pic departe de tot ce se întâmplă aici(...) De obicei eu îmi iau o cartelă, un număr de telefon pe care îl știu două persoane, pe care n-am absolut nimic, nu am online, nu mai uit pe el! Și la un moment dat telefonul respectiv l-am luat să mă uit pe Instagram în prima zi! N-am Instagram(...)

Ocupația este persoană mea, persoanele din jurul meu și ce mi se întâmplă! Pentru că te bucuri mult mai mult de ceea ce vezi! Stai cu oamenii de lângă ține și ești atent la ei! Așa cum făceam înainte! Lucruri pe care noi le-am uitat!", a spus Andreea Raicu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Andreea Raicu, speriată din cauza coronavirusului: "Eu nu mă panichez ușor, dar de data asta..."

Intrebată de către Bursucu dacă procedează la fel și cu bărbatul de lângă ea atunci când pleacă împreună în vacanță, Andreea Raicu a spus că nu o să simtă să stea pe telefon.

"Nu, când stă cu mine în pat nu stă cu telefonul! Nu e nevoie să-l cert! Nici prietenii nu stau cu telefoanele în față, decide că ăla e timpul pe care îl petrecem împreună și stăm împreună nu

stăm pe telefon cu alți oameni!", a spus Andreea Raicu.

Citeste si: Andreea Raicu, pregătită să devină mamă: ”Sper cât mai curând...” Ce sfat i-ar da vedeta copilului ei