Andreea Raicu, în doliu. Una din cele mai dragi ființe din viața ei s-a stins din viață: „Una din cele mai dureroase despărțiri”

Author: Lavinia Medrea

Una din cele mai dragi ființe din viața ei s-a stins din viață

Sursa: Instagram Andreea Raicu

Andreea Raicu, fosta prezentatoare TV din România, este în doliu.

Andreea Raicu este o celebritate de televiziune din România, născută pe 18 iulie 1977 în București. Ea și-a început cariera ca model și a câștigat mai multe concursuri importante de modelling, după care a intrat în lumea televiziunii, devenind cunoscută pentru prezentarea unor emisiuni importante de divertisment precum Big Brother și Megastar. Este considerată un „fashion icon”, promovând stilul și bunul gust în vestimentație. Recent, vedeta a dezvăluit o veste dureroasă pe Instagram.

Andreea Raicu, în doliu

În urmă cu doar o oră, Andreea Raicu a transmis un mesaj dureros pe Instagram. Vedeta este îndurerată după ce o ființă dragă din viața ei a încetat să mai trăiască. Este vorba de câinele ei, Efi, alături de care și-a petrecut clipele timp de 14 ani.

Citește și: Andreea Raicu, mesaj dur după ce s-a scris că a fost agresată de Tudor Chirilă: "Atacați un om fără nicio vină"

„Când o bucata din sufletul tău e sfâșiată... Și simți o durere care crezi că te va sufoca... puțin spațiu face doar recunoștință pentru că am avut lângă mine timp de 14 ani un suflet atât de curat, atât de bun care mi-a alinat durerile sufletului, care mi-a simțit fiecare emoție și fiecare lacrimă, care mi-a adus atâta bucurie în casă și în viață cum nu credeam că poate aduce un câine.

Pentru că Efi nu era „un câine”. Efi era un membru al familiei. Mi-a dat și m-a învățat dragostea necondiționată în fiecare moment și m-a făcut să descopăr atât de multe despre mine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

E una dintre cele mai dureroase despărțiri din viața mea... și știu că nu va trece de tot niciodată”, este mesajul dureros transmis de Andreea Raicu pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

A fost sau nu Andreea Raicu agresată fizic de Tudor Chirilă

În urmă cu ceva timp, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Raicu a dezvăluit totul despre relația pe care a avut-o cu Tudor Chirilă.

„Până să-l cunosc pe Tudor și să l-am invitat la emisiune, la Reuniunea de Clasă, cred că nu am ascultat niciodată Vama Veche (n.r.: trupa din care face parte Tudor Chirilă). Nu mergeam la petrecerile unde se asculta foarte mult Vama Veche. A început să-mi placă după ce am început să am o relație cu el (n.r.: cu Tudor Chirilă) și am ascultat dar, într-adevăr, a fost o relație extrem de tumultoasă.

Citește și: Andreea Raicu, despre lupta cu una dintre cele mai grele boli ale secolului: „Făceam tot felul de lucruri că să nu îi pierd pe ceilalți, să nu îmi pierd job-uri” Iată ce dezvăluiri tulburătoare a făcut vedeta

Nu, nu m-a agresat Tudor niciodată. Au fost relații tumultoase pentru că, fiind vorba de pasiune, s-a întâmplat, dar s-a întâmplat o singură dată în așa fel încât nu a trebuit să… adică, nu a mai existat a doua oară”, a declarat Andreea Raicu.