Andreea Raicu, mărturisiri uluitoare despre cea mai întunecată perioadă din viața ei: „M-am uitat înfiorată! Nu-mi venea să cred, cum îmi plăcea”

Author: Ana Filip

Andreea Raicu, in platoul emisiunii 40 de intrebari

Sursa: Captură KANAL D

Invitată în platoul emisiunii 40 de întrebări, Andreea Raicu a povestit cum ajunsese să fie sclava Photoshop-ului, din dorința arzătoare de perfecțiune! „Îmi doream din tot sufletul să fiu iubită și văzută”

Andreea Raicu se numără printre cele mai frumoase și apreciate vedete din România. Deși de câțiva ani a renunțat la aparițiile pe micul ecran, fosta prezentatoare TV a devenit din ce în ce mai activă în mediul online, acolo unde are foarte mulți urmăritori. Vedeta a fost mereu o persoană discretă mai ales atunci când a venit vorba despre viața personală.

Andreea Raicu, mărturisiri uluitoare din perioada în care era sclava Photoshop-ului! „Ajungeam să nu mai fiu eu”

Invitată în platoul emisiunii “40 de întrebări”, Andreea Raicu a vorbit deschis atât despre cele mai frumoase dar și cele mai grele momente din cariera sa, cât și despre etapele plăcute și mai puțin plăcute din viața personală, însă cu aceeași discreție și diplomație așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul anilor.

Întrebată cât timp a fost sclava Photoshop-ului, Andreea Raicu a mărturisit fără să stea pe gânduri că la începuturile carierei sale a recurs foarte mulți ani la acele trucuri din dorința arzătoare de a arată cât mai bine, deoarece

tindea către perfecțiune și implicit spre succes, care însemna aprecierea publicului.

„Mult, foarte mulți ani! Stăteam cu un coleg de la VIVA și îmi corectăm fotografiile când aveam ședințe foto! Le corecta, le scoteam la imprimantă și în timp ce îmi corectă fotografiile mă uităm la cele scoase de la imprimantă și mai corectăm un pic! Parcă aici sunt un pic cam grasă! Parcă aici aș vrea să mă subțiezi un pic, să faci sănii mai nu știu cum, până când ajungeam să nu mai fiu eu! Și am văzut la un moment dat o fotografie,

chiar ieri am fost la mama acasă și am văzut-o! Era o fotografie care la momentul respectiv îmi plăcea, mi se părea cea mai frumoasă fotografie cu mine! Și m-am uitat înfiorată! Nu-mi venea să cred, cum îmi plăcea acel tip de retuș! Pe de altă parte sunt extrem de fericită că nu am trăit acum frica pe care o aveam atunci de a fi văzut așa cum sunt, pentru că în mod sigur aș fi făcut schimbările cu bisturiul și cu tot felul de alte metode extrem de invazive!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Atunci nu era decât Photoshop-ul la care aveau acces foarte puțini oameni, nu existau aplicațiile pentru editarea fotografiilor și la aceste fotografii și la Photoshop nu aveau acces decât celebritățile care apăreau pe coperta! Mă bucur foarte tare că am trăit în momentul ăla și nu acum cu dorința de perfecțiune pe care o aveam atunci! Dorința de perfecțiune a fost că o platoșa care mă făcea să mă sufoc, să nu îmi ies din locul ăla safe pe care eu îl știam, pentru că dacă aș fi ieșit de acolo și aș fi

făcut vreo greșeală, ar fi văzut-o altcineva și s-ar fi uitat la mine, m-ar fi arătat cu degetul și m-ar fi făcut să mă simt imperfectă, cu multe greșeli, nepotrivită, neadaptată, incapabilă să mă integrez și incapabilă să fiu iubita, ceea ce îmi doream din tot sufletul să fiu iubita și văzută”, a spus Andreea Raicu.

Citește și: Andreea Raicu: Trei lucruri mai puțin cunoscute despre invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Andreea Raicu, invitată duminică, de la ora 22:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”